luni, 25 aprilie 2011

Ce prosteala pe capul astora !

Inna s-a intalnit cu un fan, cel mai mare fan al sau pare-mi-se. Am mai vazut genul asta de filmari, insa vedeta era Madonna, Beyonce, Pamela Anderson... Ma rog, gusturile nu se discuta, insa nu inteleg de ce Inna se poarta atat de prosteste, miorlaie, chitaie, se maimutareste... Iar baiatul ala, saracul de el, mai are putin si isi da duhul, de parca a stat la masa cu regina Angliei.
Sunt tare curioasa cum va fi concertul Innei din Bucuresti si cat de multi romani se vor calca in picioare sa o vada. As putea pune pariu de pe acum ca nu foarte multi, dar incerc sa fiu patriota si nu voi mai cobi...





Matzzza`s profile spunea...

Asta e ceva de genul 'fite de vedeta' :)

Alexandra spunea...

Da' chiar nu va place Inna deloc :)) Mereu mentionati persoane care nu va plac. Sunt curioasa care persoane va plac zuzelor?

Zuzele spunea...

Alexandra, nu am spus ca nu imi place Inna, am spus ca nu inteleg de ce se prosteste asa! Nu sunt mare fan, insa o admir pentru ceea ce a realizat si pentru ca se bucura de un asemenea succes in strainatate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se poarte in halul ala... Mi se pare penibil...
Si daca tot intrebi, imi plac foarte mult: Celine Dion, Brian Adams, Marco Antonio Solis, Beyonce, Gheorghe Zamfir, Monica Anghel... si muuulti altii!

Laura spunea...

Cred că e de la sushi! :))

Gya spunea...

:)))Ce video amuzant, nu prea am ce comenta:))
Cred ca de la vin face asa:))
Imi plac unele melodii ale ei, dar pacat ca i s-a urcat faima asta la cap.

Vasile spunea...

poate nu stiati numarul de discuri vandute in Franta,nici eu nu imi aduc acum aminte dar retin ca era f mare circa 3-400 de mii.asta explica totul!

Mihaela spunea...

A invatat si ea engleza, acum nu mai zice ca merge cu "fast speed" :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search