vineri, 22 aprilie 2011

Cum va place Lucia ex-Crisan?



Am surprins-o pe fosta sotie a lui Catalin Crisan la un eveniment monden la care a stralucit mai ceva ca un om de Craciun. Nu mi-au placut decat pantofii, insa bluza aceea compusa din blana si dantela nu este absolut deloc pe gustul meu si nici nu cred ca o avantajeaza pentru ca este micuta, slabuta, iar bluzonul acela umflat o facea sa para o vata de zahar in bat.
Nici geanta nu-mi place, fie ea Louis Vuitton sau nu, costand ea cateva mii de euro sau fiind doar o replica ceva mai ieftina. Prea "haurita" pentru gustul meu! :)Nici coafura cu vartejul ala in frunte nu mi-a placut. Pacat pentru ca nu-i o femeie urata, ba din contra, are si un corp bine proportionat, insa cred ca are nevoie de un stilist sau macar de cateva sfaturi din partea unei persoane avizate in materie de moda.
Nu intotdeauna ce-i scump si de firma te poate pune intr-o lumina frumoasa!
Ah, si cred ca ar trebui sa lucreze putin si la atitudine pentru ca a fost foarte agresiva si nepoliticoasa cu reporterita de la Acasa TV care i-a pus cateva intrebari de foarte bun simt.



Mihaela Pojogu spunea...

acum nu imi place nici mie

miki spunea...

n-am inteles intrebarea sau de fapt nu cred ca este corect formulata:cum va place???era mult mai bine:va place..?cred ca acest cuvant "cum",nu are ce cauta in aceasta propozitie..;)
Nu,nu-mi place,dar fiecare cu stilul lui,e mai mai bine asa.

Scarlet spunea...

Nici mie nu imi place deloc acea geanta, iar cu alb chiar nu ii sta bine, ea fiind blonda...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search