miercuri, 27 aprilie 2011

A fi sau a nu fi Tzutzu orfan ?

Nu se putea sa nu discute si OTV-ul cazul lui Adrian Tutu si scandalul tesut pe marginea acestui subiect, daca merita sau nu premiul, daca este sau nu talentat... Ma rog! Invitati sa-si dea cu parerea sunt Carmen Serban, Florin Condurateanu si altii care n-au somn in noaptea asta.
In direct prin telefon se afla acum o anume Andreea, iubita lui Tzutzu - dar despre care Carmen Serban sustine ca nu o simte ca fiind iubita celui mai talentat dintre romani pentru ca ar fi mult prea desteapta pentru el-, iar problema despre care se discuta de vreo jumatate de ora, cand mai aprins, cand mai domol, este nemultumirea tinerei ca gasca de la OTV a spus despre Tzutzu ca este orfan.
Respectiva este foarte indignata ca lumea il jigneste in asa hal pe talentatul Tzutzu, ca el nu e singur, ca are familie, oameni care il iubesc, prieteni buni si multi, etc. Nu inteleg de ce duduia si altii care au mai sunat sunt atat de indignati ca Tzutzu este numit "orfan" cand el tocmai pe asta a marsat in drumul spre cei 120.000 euro.
Pana la urma, in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane gasim urmatoarea explicatie: ORFÁN ~ă (~i, ~e) și substantival (despre copii) Care a rămas fără părinți (fără ambii sau fără unul)
Lovitura de teatru, dupa cum tocmai a spus Dan Diaconescu (in direct si in reluare), in cazul iubitei lui Tzutzu: domnisoara care este si acum la telefon cica ar fi incercat sa se angajeze la OTV acum 4 ani, dar Danutz a refuzat-o :)))
Doamne, cu ce imi pierd eu noaptea ....


Gya spunea...

Chiar ma intrebam...nu vor comenta si cei de la OTV ceva din emisiunea Romanii au talent:))
Daca era dupa mine, oricum cei din finala erau altii:))

Unknown spunea...

=)) Numai nebuni .....

Yry spunea...

chiar ca...... :))))))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search