sâmbătă, 9 aprilie 2011

Ivatherm, s-a terminat stocul de Lotiune Micelara?

De vreo saptamana incoace, chiar doua, tot intru in fiecare farmacie care imi iese in cale, in speranta ca voi gasi Lotiune Micelara de la Ivatherm pentru o prietena care a descoperi-o recent si care o iubeste nevoie mare:) Acum vreo doua saptamani mi-am cumparat si mie, si ei minunata lotiune, insa ea vrea cu ardoare sa se ivathermeze la jumatate de pret cat mai mult timp si m-a rugat sa-i cumpar eu inca un pachetel cu micelara 1+1. Din pacate n-am reusit sa-i mai gasesc micelara nici la oferta, nici fara si in toate farmaciile in care am intrat -in mai toate zonele din Bucuresti-, mi s-a ridicat din umeri : "Nu avem micelara de la Ivatherm!"
Si acum vine rugamintea: Ivatheeeeeeeeeeermmmm, vrem micelaraaaaaaaaa!!!!! :)

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Vinerea trecuta am vazut mai multe la Sensiblu in Dristor, cel de pe Mihai Bravu, vis-a-vis de McDOnald's. Poate mai gasesti!

Zuzele spunea...

Sadie, mercic:*

Pinkie spunea...

Si in Sensiblu Ghencea mai este!

Madlen spunea...

cat costa cele 2 si cat mai dureaza oferta?lotiunile sunt la cantitate normala,sau?scz de atatea intrebari dar as vrea sa i cumpar surorii mele :D

Zuzele spunea...

Madlen, eu am cumparat cu 42 de lei de la Donna, iar la Help Net costa 44 lei. Da, au cantitate normala - 250 ml. Mie imi ajunge vreo 3 luni o sticla si ma demachiez de cel putin 2 ori pe zi.
Nu-i nimic daca pui intrebari. Chiar ma bucur daca te pot ajuta! Bafta!:)

Thin Lizzy Store spunea...

in ploiesti,gasesti oriunde oferta speciala:)

Mirela Niculai spunea...

te astept la concurs: http://makeupmirela.blogspot.com/2011/04/concurs-de-primavara.html

Mihaela spunea...

Eu am luat de la Sensiblu din Dristor:)!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search