duminică, 24 aprilie 2011

Dumnezeiesc !

Mi-am cumparat astazi un buchet superb si parfumat de lacramioare! Mi-au placut dintotdeauna florile, insa in ultimul timp parca simt ca imi lipseste ceva daca nu am cel putin o vaza ocupata cu flori, acasa sau la birou, indiferent care ar fi florile care imi bucura privirea si simturile.
Uneori uitam sa admiram o floare. O cumparam mecanic, o infasuram intr-o poleiala care ii stirbeste din frumusete si o oferim cuiva, uneori din obligatie. Insa, cata perfectiune exista intr-o floare... ce minune infaptuieste natura cand creeaza ceva atat de frumos... ce frumusete exista intr-o floare de cires, intr-o narcisa... ce parfum raspandeste o lacramioara... ce petale catifelate are o garoafa...ce superbe sunt culorile pe care le ofera natura! Fara cuvinte!
Ador garoafele, narcisele, lalelele, lacramioarele...!!!!
Nu inteleg cum de unora nu le plac garoafele si le asociaza cu evenimente triste, pe cand mie mi se par superbe, iar daca sunt si parfumate, cu atat mai bine!
Mi-ar placea sa am o casa plina cu garoafe, iar cand va fi cazul sa planuiesc vreo nunta, cu siguranta as alege garoafe albe si lacramioare atat pentru buchetul meu, cat si pentru aranjamentele de pe mesele invitatilor. Verde cu alb. Imi place mult combinatia asta de culori. Pana una alta, iata cateva fotografii frumoase care mie mi-au atras atentia astazi:














Cupcake Splendens spunea...

iubesc lacramioarele...imi aduc aminte de o persoana f f draga pe are am pierdut-o...

Georgiana spunea...

Lacramioarele, zambilele, narcisele, bujorii, lalelele, ador absolut toate florile! Ma binedispun si doar cand le vad in gradini, nu doar sa le am in casa.
Intr-adevar, e uimitor ce minuni creeaza natura...

Laura spunea...

Hristos a inviat!
Eu mi-am luat un sapun lichid pt maini cu miros de lacramioare. La un moment dat, l-am folosit si ca gel de dus , atat de tare mi-a placut :-)
Apropo de garoafe si mie mi se intampla sa le asociez cu evenimente tragice(inmormantari), poate pt ca atunci cand eram mai mica bunica mea cumpara garoafe cand mergea la priveghi.

Anonim spunea...

Ce parfum de lacramioare ti-ai luat? Si eu ador parfumul lor.

world of leea spunea...

in sfarsit mai gasesc si eu pe cineva care sustine ca iubeste garoafele!!!! mereu mi-au placut aceste flori, desi atat de hulite de majoritatea, considerate a fi florile comunismului.

eu le ador si mi-as dori sa am un buchet de mireasa din aceste flori! la nunta surorii mele am cumparat un buchet din 31 de astfel de garoafe roz, carnoase si mari, le-am ambalat neglijent in celofan transparent si le-am legat cu o panglica de satin, a fost ceva unic!!!

Zuzele spunea...

Leea, in sfarsit gasesc si eu o iubitoare de garoafe:))
Imi si imaginez buchetul din 31 de garoafe si arata SUPERB!!!! :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search