vineri, 29 aprilie 2011

The royal kiss


Ema, Brasov spunea...

Bravo lor! Casa de piatra! :)
Mi-a placut naturaletea printilor William si Harry si caldura umana mostenita de la mama lor, printesa Diana.
Am urmarit putin evenimentul si am apreciat efortul urias al Casei Regale de a organiza un astfel de eveniment si de a-si imbunatati imaginea publica. Mi-a placut naturaletea printilor William si Harry si caldura umana mostenita de la mama lor, printesa Diana.

Am privit si ascultat cu dezgust "celebritatile" romanesti invitate sa-si dea cu parerea despre eveniment. Ar fi trebuit sa lase doar imaginile sa vorbeasca, sa privim si sa invatam de la un milion de britanici iesiti in strada respectul pentru traditie, disciplina si unitatea lor. In schimb, datatorii cu parerea profesionisti de la noi analizau si comentau. Pe un post de televiziune am vazut chiar un sondaj :"Cat credeti ca ca va rezista cuplul regal?" Tipic romanesc.

Raluca Octavia spunea...

Buchetul nu-ti place? E din lacramioare, parca!

Zuzele spunea...

@ Ema, pai si pe mine m-au enervat foarte tare jurnalistii lu' peste din Romania, dar mai ales dobitocii de la Antena 1 care transmiteau de acasa de la Mirabela Dauer, "printesa muzicii" - asta asa doar sa aiba o legatura cu printii de la TV... Nici nu m-am mai uitat la televiziunile romanesti si comentariile incredibil de idioate si nelalocul lor si am vazut ceremonia in direct pe site-ul dailymail unde nu zbura nici musca, daramite sa mai comenteze vreun idiot...

@ Raluca, daaaaaaaa! Mi-a placut mult!!!!!:)

Ema, Brasov spunea...

Scuze propozitia repetata... am niste draci pe mine astazi.
:*

Laura spunea...

@Emma- exista si un raspuns legat de sondaj. Atotstiutoarea Carmen Harra a prezis: 5-12 ani, nu inainte de a avea o fetita, reincarnarea lui LAdy Di:)))

ViataAreGust spunea...

Foarte frumoasa ,intreaga ceremonie..

AndreeaEyya spunea...

Intreaga ceremonie a fost superba!

Raluca Octavia spunea...

Printesa muzicii si Botiieee nu-i nimic pe langa dezlantuita, nonconformista,cititoare in votca si renascentista si ubicuuuaaa Tatoiu.Si ce avea in caap!!!
Ne indemnau de acum sa ne punem stegulete si sa ne iubim natiunea, care nu are nimic cu politicul! Botiee are steag!!!

Raluca Octavia spunea...

Imi cer scuze, va parasesc blogul, ubicua Tatoiu e la o emisiune politica, pe Antena 3. Am tresarit rau de tot, cand i-am auzit vocea!
S-a si schimbat de penele colorate!!!

Anonim spunea...

eee...acum am si eu varianta mea... ce vor fetele?the other prince.

Ema, Brasov spunea...

@Laura: Neuronul lui Carmen Harra a plecat demult in vacanta...
:)))

Georgiana spunea...

Superb buchetul! :)

Corina spunea...

Soc! Adina Buzatu a spus in loc de Sarah Burton ->KATE BURTON si in loc de Kate Middleton- Sarah Middleton ?

Andreea spunea...

Eu am urmarit nunta pe internet live de la ABC ca stiam ca daca ascult la noi o sa ma enerveze tampitii care comenteaza de obicei. Mi-a placut nunta, ca intr-un basm, ea foarte frumoasa, intr-o rochie ce semnana putin cu cea a lui Grace Kelly cand s-a casatorit cu Printul de Monaco, superba ca o printesa, doar ca ea e chiar printesa:) Baietii amandoi sunt ca mama lor, Lady Di, naturali si umani. Am avea de invatat noi ca popor ce frumos erau organizati oamenii afara pe traseu si ce frumos s-au organizat sa se adune in fata palatului, fara sa se calce in picioare, sa fuga sau sa se impinga. Au si de ce sa fie mandrii ca s-au nascut acolo.:)

SoSheSays spunea...

Frumosi :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search