vineri, 8 aprilie 2011

Shoc: Zavoranca s-a impacat cu maica-sa!?!

Ma uit la Capatos si nu-mi vine sa cred ce vad: Zavoranca se imbratiseaza cu Marioara si ii cere scuze pentru ca a jignit-o atatia ani!!! Plange Oana, plange ma-sa, plange Stoian, se jeleste publicul, asistentele, telespectatorii...
Inainte de asta, Oana a tinut un monolog in care a explicat cum de a ajuns la aceasta decizie: s-ar fi intalnit astazi cu un "inger pazitor", "o fiinta speciala" care a ajutat-o sa se regaseasca, sa iasa din intuneric si sa intre in lumina.

Ma rog! Chiar mi-as dori sa fie asa, dar bolnava de scenarita cum sunt si trecuta prin atat de multe situatii care m-au ajutat sa inteleg ca nu tot ce zboara se mananca, cred ca ar putea fi vorba de un plan al Zavorancei de a primi averea. Sper sa nu fie atat de diabolica si eu sa ma insel amarnic! La ora actuala, Oana este omul rau, toata lumea o uraste, o injura pe forumuri pentru ca este mincinoasa, ca l-a parasit pe Pepe, ca l-a inselat, ca se balacareste cu cea care i-a dat viata. Mai ales dupa farsa cu sarcina, imaginea ei a avut suferit rau, dar rau de tot!
A spus pe undeva, recent, ca nu intege de ce o uraste lumea, ca ea nu e rea...Sper sa fie sincera in ceea ce face si ce spune acum si ca nu este vorba de o strategie prin care incearca sa-si spele imaginea in fata oamenilor si prin care sa o induplece pe Marioara sa-i dea averea.
As fi foarte dezamagita daca s-ar intampla asa ceva si nu pentru ca sunt fan Zavoranca sau Pepe sau Marioara. N-are legatura cu ei. Dar chiar m-as speria sa constat ca exista oameni atat de malefici pe lumea asta!



Chocolate spunea...

S-au si imbratisat. :))
Imbratisarea MArioare cu cheliosul a fost ca un fel de pregatire. =))

Katyna spunea...

Si eu am urmarit, si spun cu sinceritate ca am inteles ce simte ea. Intamplator si eu trec printr-o perioada dificila si banuiesc ca se simte singura, acuzata de toata lumea, lipsita de energie, cu o nevoie acuta de liniste si impacare (mai ales cu ea insasi). Este cea mai grea oboseala, cea sufleteasca.
Nici eu nu-s fanul ei sau al lui Pepe...dar le doresc sa aiba parte de liniste...

Zuza O spunea...

Oana nu cred k a fost certata niciodata cu Marioara!!! tot scandalul a fost un scenariu urat care a tinut-o pe Oana nopti intregi la Otv si pe primele pagini ale ziarelor

Felicia spunea...

Pe cat pui pariu ca peste 2 saptamani, iar se vor certa ca la usa cortului?

Corina spunea...

Eu nu cred in sinceritatea ei. Nu poti trece de la jigniri si isterii in cateva zile la dragoste si impacare(parerea mea). Ele s-au mai impacat odata , daca nu ma insel. Stiu ca a aparut prin ziare o stire cum ca parintii lui Tudy asta nu ar fi de acord cu relatia lui cu Oana , dat fiind faptul ca ea se cearta in ultimul hal cu mama ei. Vom trai si vom vedea ce se intampla.

Raluca Octavia spunea...

De fiecare data cand citesc de un scandal monden,pentru mine nu are nici un farmec pana nu vad ce au scris frumos despre el Zuzele!
Acum ma pun pe citit!!!!

Irynuk spunea...

oare cat va tine asa zisa "impacare"?:))
2 zile:D

raisa spunea...

E diabolica!insuportabila ne-am saturat de tot circul zavoranca si restul
Oameni mor de foame,sunt someri e un haos total in aceasta tara si preocuparea noastra cea mai mare e scandalul psihopatei Zavoranca

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search