miercuri, 25 mai 2011

Atingi greutatea ideala si pleci in vacanta

Astazi am fost la piscina White Club, unde am facut putintica plaja (doar pe maini:)), protejata fiind cu crema spf 30 si ulei spf 6 de la Guinot (m-a ajutat o topmodela care se tolanea langa piscina:P), insa scopul meu acolo a fost altul: Silhouette a lansat campania "Greutatea ideala" cu multe vedete, inghetata si cocktail-uri delicioase. Si daca tot am vorbit zilele acestea despre slabit, celulita, creme care ne scapa de pielea cu "coaja de portocala", va spun si voua ce s-a intamplat acolo!

Citeste in continuare!


Daca vrei sa slabesti rapid si sa arati excelent in costum de baie, intr-un timp relativ scurt, poate vrei sa stii ca Silhouette a introdus in randul serviciilor sale programul special si personalizat pentru fiecare client in parte, "Greutatea ideala". Tot ce ai de facut este sa respecti indicatiile specialistilor care se vor ocupa de tine, sa NU-ti faci operatii estetice si sa NU iei medicamente pentru slabit!
Silhouette merge pe tratamente non-invazive si de aceea vrea sa-ti arate ca poti slabi si arata excelent in numai doua luni, fara bisturiu si medicamente care pot avea efecte adverse.
Campania se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor ( dar si domnilor) care doresc sa piarda in greutate intr-un mod relaxant,  fara efort exagerat, intr-un timp foarte scurt, pentru a arata perfect in bikini si nu numai.
Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette le propun programe personalizate, iar pentru a fi cat mai motivati, le rasplatesc efortul doamnelor atat prin garantia unei siluete desavarsite, cat si cu o excursie in doi unde se vor putea mandri cu noua silueta.

Durata campaniei:  1 mai – 15 august

Desfasurare campanie:
In competitie se pot inscrie atat doamne, cat si domni.
Timp de 2 luni din momentul in care se hotrasc sa  inceapa programul ( in perioada 1 mai – 15 august)  trebuie sa slabeasca  “X  Kg” pt a ajunge la GREUTATEA IDEALA, dar nu mai putin de 5 kg; numarul de kg este stabilit de medicul specialist si un cantar special (care face o analiza detaliata a masei corporale; calculeaza in procente tesutul adipos, masa musculara si osoasa + cantitatea de apa retinuta in organism).  Dupa acest diagnostic le este recomandat un program special, tratamente personalizate in functie de necesitatile fiecaruia, de silueta, de inaltime, de zonele pe care trebuie sa le lucreze..si nu in ultimul rand de kilograme.  Pe parcursul celor 2 luni persoanele inscrise in competitie vor fi monitorizate de medicul specialist.

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie specialistii Silhouette in centrele din:

1.UNIRII-Bd.Regina Maria nr.1 sect.4 Buc.-  mara_cazan@yahoo.com
2.DOROBANTI-Calea Dorobanti nr.200 sect.1 Buc. - monica_coteanu@yahoo.com
3.ROMANA-Bd.Lascar Catargiu nr.17 sect.1 Buc. – georgiana.balan@silhouette.ro
4.IASI-str.Anastasie Pannu-Bloc Moldova -  contactiasi@silhouette.ro;  
5. CONSTANTA – Bd. Mamaia, nr. 168 -  contactconstanta@silhouette.ro



AICI am scris despre abc-ul luptei cu celulita!

AICI am scris despre cateva creme anticelulitice care imi plac!

AICI am scris despre cremele de corp Guinot, Age Logic Minceur-silhouette refining stubborn cellulite fiind preferata mea!
Andreea spunea...

Tratamente pt ingrasare nu au ? ;)) :D

Zuzele spunea...

Andreea, ma interesez si te anunt:)

Cupcake Splendens spunea...

interesant!si tu nu apari in poze?

Zuzele spunea...

Cupcake, nu:)

Maya spunea...

toate chestia asta este un concurs organizat de ei sau consultatia si restul se platesc? pot sa mai mananc sa ma ingras inca 2 kg ca dupa sa slabesc 5? =)) glumesc

Asha spunea...

Eu am dat un Email dnei Coteanu, sa vedem daca ma accepta si cand incepem
Vroiam de mult sa slabesc, chiar am nevoie si din motive de sanatate si sper ca intr-o echipa sa am sanse mai mari

Multumesc Zuzelor:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search