vineri, 6 mai 2011

Guinot, solutia pentru o piele matasoasa, ferma si fara celulita

Dai un ban, dar face! Cam asta ar trebui sa fie deviza Guinot pentru ca produsele pe care vreau sa vi le prezint sunt scumpisoare, dar merita fiecare banut. Fie sub forma de gel sau pasta cremoasa, cremele de corp de la Guinot pe care le-am testat eu pana acum, se afla la loc de cinste printre preferintele mele in materie de cosmetice de cea mai buna calitate.
  • Gommage facile-smoothing body scrub: este un gel rozaliu cu particule si mai rozalii, placut parfumat, care se maseaza usor pe pielea umeda (eu aplic si pe fata pentru ca este foarte bland si imi lasa tenul matasos, curat si foarte neted). Exfoliaza celule moarte si indeparteaza impuritatile, iar extractul de cocos vine sa catifeleze pielea. Contine fibre de Loofah, extract de portocala, de lamaie si bergamota. Trebuie folosit neaparat inaintea aplicarii cremei autobronzante sau inainte de plaja pentru ca pielea sa fie cu adevarat pregatita pentru colorare si sa se mentina aramie cat mai mult timp(in jur de 100 ron)
  • Nutrizone Corps- nourishing body cream: se adreseaza pielii uscate, asa ca poate fi folosita cu succes in zona coatelor, a genunchilor sau dupa epilat, daca nu aveti pielea uscata in restul zonelor corpului. Contine ulei din seminte de struguri (bogat in acizi grasi esentiali si polinesaturati si contine 40% acid linoleic   (Omega 6), care este esential pentru piele si membranele celulare. Acest acid are o actiune de regenerare si restructurare care ajuta la mentinerea echilibrului hidratant al pielii. Contine de asemenea Vitamina E, care previne oxidarea acizilor grasi.); vitamina E(  lupta impotriva radicalilor-liberi si are actiune antioxidanta); unt de Shea (semintele de shea continun nivel foarte mare de trigliceride bogate in acizi grasi esentiali, astfel untul de shea este extrem de hranitor. Datorita continutului de grasimi hranitoare (mai mare de 13%), precum karitene-ul, acest unt are un efect de netezire si de calmare);ulei de Babassu (ajuta la refacerea stratului hidrolipidic al pielii, lasand-o foarte fina si rezistenta la uscaciune); mango (untul de mango este un foarte bun emolient, are proprietati de hranire excelente, contribuie la regenerarea celulara si reface elasticitatea pielii).
  • Age Logic Minceur-silhouette refining stubborn cellulite: lupta cu succes impotriva celulilei fibroase care blocheaza circulatia si impiedica eliminarea toxinelor. Are un miros foarte placut, are textura unui gel care intra rapid in piele si nu o lasa grasa si are si efect de slabire, nu numai ca distruge pacatoasa celulita. Pielea ramane supla si neteda. Contine: iso-slim Complex (un amestec de isoflavona din soia, carnitina, cafeina si extract de Spirulina), extract de ceai Mate (are un bogat conţinut de vitamine A, C, E şi B complex şi minerale), Cherry Stem Extract, lamaie, portocala, ceai verde.(pret: aproximativ 230 ron)
  • Nutrizone Lift - crema pentru hranire si fermitate: este destinata pielii uscate, insa mie imi face foarte bine chiar daca am pielea normala pentru ca se absoarbe foarte bine si nu o lasa deloc uleioasa, ba chiar este foarte placuta la atingere si divin parfumata. Hidrateaza intens si regenereaza tesutul, iar pielea este mai ferma pe zi ce trece. Contine vitamina C, vitamina E, unt de Shea, ulei de Camelie si multe alte minunatii care ne fac pielea sa radieze de sanatate. (pret: aprox. 200 ron)


 
  • Age Logic Cellulaire Corps - youth body cream: inverseaza logica imbatrinirii celulare si ofera pielii tinerete fara riduri. Keratinocitele se regenereaza repede si supletea pielii este refacuta; fibroblastii repopuleaza derma si stimuleaza fibrele elastice pentru un rezultat de catifelare si fermitate; sebocitele se multiplica si refac stratul hidrolipidic; acestea hidrateaza pielea facand-o mai catifelata. Contine extras din porumb, ale carui molecule active au dubla actiune; incurajeaza o crestere a respiratiei celulare si stimuleaza cresterea de fibroblasti; ATP (Adenosine Triphosphate)-  furnizeaza energie esentiala si oxigen catre miezul celulei pentru relansarea activitatii acesteia; Cellular Life Complex: utilizat pe pacientii cu arsuri severe ale pielii , contine 56 activatori celulari care furnizeaza elementele necesare vietii, cresterii si longevitatii celulare. Este stimulat metabolismul celular si este incurajata reinnoirea celulara. (pret: 280 ron)


Anonim spunea...

eu am avut mai multe mostre de gommage facile si le-am folosit pe fata, fiindca in graba am citit "gommage faciale" si am ramas cu ideea ca este un scrub pt ten nu pt corp :D :D :D

cu toate astea, a fost f bun chiar daca l-am folosit incorect :)

Cupcake Splendens spunea...

ai dreptate,dai un ban in plus si stii ca face treaba,dar e cam greu cand esti studenta si banii sunt f f limitati:)

Zuzele spunea...

@ Simo, pai si eu la fel am patit!:))

@ Cupcake, stiu cum este ca si eu am trecut prin etapa aia! Dar o sa te faci si eu mare si o sa-ti umpli dulapul cu Guinot!:))

Cupcake Splendens spunea...

poi sa stii ca asa voi face:D :)))

Zuzele spunea...

@ Cupcake, sau poate te faci si tu testarita si le primesti gratis :))

Anonim spunea...

https://www.facebook.com/Centre.Slabit.Infrumusetare.Silhouette
Pe Facebook la Silhouette puteti castiga vouchere de 50% reducere pentru orice produs cumparat + multe alte concursuri!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search