duminică, 15 mai 2011

Romania, pe locul 17 la Eurovision! Te surprinde?

Initial nu mi-a placut piesa cu care Romania se pregatea sa plece la Eurovision. Apoi a izbucnit scandalul cu baiatul ala, solistul (ca nici nu stiu cum il cheama) si preferintele sale in materie de amor si imi provoca greata fiecare aparitie televizata a lor. Dar mai rau de-atat, ma manca pielea de nervi cand vedeam cum TVR-ul in frunte cu Marina Almasan ii ia apararea celui care ii place sa se filmeze atunci cand face sex de unu singur, iar piarii priceputi ai televiziunii publice insistau ca scandalul inseamna promovare. Ajunsesem, la un moment dat, sa cred ca l-au filmat intentionat pe divul de la Hotel FM ca sa sara tabloidele pe el si sa-l faca mare.
In seara am aflat cam cat de mare a fost Romania la Eurovision. S-a clasat pe locul 17! Nu stiu daca merita chiar aproape ultimul loc, avand in vedere ceata de papitoi care s-a perindat pe acolo, unul mai penibil decat altul. Macar ai nostri au avut un refren usor, o muzicalitate, un ritm. Altii, vai si-amar!
Mie mi-ar fi placut sa castige Danemarca, insa locul 1 a mers la Azerbaidjan! Nu mi se pare a fi o piesa demna de coronita, nu m-a miscat, nu mi-a ramas intiparita in memorie si n-am fredonat refrenul ei nici macar in timpul piesei, daramite dupa aia, asa cum se intampla cu o piesa care imi place. Este draguta, dar nu cea mai draguta!

Ma rog, dar cine sunt eu sa-mi dau cu parerea?! Ca doar nu sunt Moculescu sa judec eu ce piesa merita locul 1 si ce piesa trebuia aruncata pe 17...
Voua cine v-a placut si cat de surprinsi sunteti de reusita tarisoarei noastre la EuroProsteala?

Anonim spunea...

Mie mi-a placut cine a castigat...hai sa fim seriosi piesa noastra chiar nu mi s-a parut de eurovision, nu mi-a placut deloc, deloc. E doar parerea mea:)

anna spunea...

sincera sa fiu nici nu stiu cine a prticipat din partea Romaniei, cu atat mai mult piesa:|...si chiar ma uit destul de mult la televizor..

Pinkie spunea...

Piesa noastra a fost simpatica, tipul a cantat foarte bine...dar, nah!

Azerbaidjanul era dintre preferatii mei, cred ca se inscrie in tiparul Eurovision.

Si Danemarca au avut o piesa faina, dar imi suna atat de cunoscut..si nu imi dau seama dupa ce au plagiat..

Anonim spunea...

Italia sau Franta....

miki spunea...

Asa cum am spus si la mine, mie mi-a placut sarboaica. Melodie antrenanta, au avut si miscare scenica, dar probabil le-a "daunat" faptul ca au cantat-o in sarbeste.

fashion doctor spunea...

a meritat Azerbaidjanul! Romania a fost varza!

Anca spunea...

Si mie mi-a placut muuult Danemarca! Nu inteleg de ce toata lumea a votat ptr melodia de la Azerbaijan...cand cantau impreuna nu intelegeam nimic din ce spuneau, se auzea asa o zumzaiala oarecum deranjanta...

Ema, Brasov spunea...

Și mie îmi place piesa celor din Azerbaidjan.

Vasile spunea...

comparati Danemarca cu piesa "Emilia-I am a big big girl"

Anicka Maya spunea...

=)) eu sincer nu ma mai uit la "europrosteala" de cand i-au descalificat pe Andra feat Simplu cu piesa Dracula,my love care era o piesa foarte tare si cu sanse de castig parerea mea.... acuma toti paraziti merg iar care arunca mai mult cu bani si relatile castiga cine nu sta la coada si anul urmator:)))

LittleD. spunea...

Mi se pare ca de la an la an Eurovision scade din punct de vedere al prestatilor.

Cat despre piesa noastra, nu mi-a placut, iar solistul mi s-a parut antipatic (desi nu stiam de scandalul de care ai povestit mai sus).

Si la mine Dk a fost preferata (si asta nu doar pt ca sunt rezidenta :) ).

Pupici

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search