luni, 16 mai 2011

Vesti bune pentru barbatii care adora DOVE

Nu stiu cum sunt fratii, iubitii, amicii, sotii vostri, insa al meu frate si al meu concubin sunt cei mai mari fani in viata ai produselor DOVE! Fie ca vorbim despre gel de dus, sapun sau crema pentru maini, nici unul dintre ei nu concepe sa foloseasca altceva. 
Vestea ca DOVE a lansat o gama de produse special pentru barbati m-a bucurat foarte tare si abia astept sa-i anunt ca de acum incolo vor putea folosi si antiperspirant Dove, dar si geluri de dus si sapunuri, cu aceeasi patrime de crema hidratanta, care ofera protectie totala impotriva transpiratiei, a mirosului neplacut si a iritatiilor pielii de la subrat, insa special create pentru ei. Si, de ce sa nu recunosc, mai am un motiv de bucurie: sapunurile si gelurile mele de dus Dove imi vor ramane mie pentru mai mult timp!:))
Dove stie ca pielea este o oglinda ce reflecta sanatatea corpului si a creat special pentru barbati gama Dove Men+Care, ce ofera produse de ingrijire completa pentru barbati: sapun, gel de dus si deodorant antiperspirant. 
De altfel, Dove Men+Care este primul sapun creat special pentru barbati care, pe langa curatare, are si rolul de a inlatura senzatiile neplacute cauzate de barbierit. Beneficiind de tehnologia MicroMoisture, dezvoltata de experti in ingrijirea pielii, gelurile de dus Dove Men+Care ofera ingrijire superioara pentru un confort total al pielii si o senzatie de prospetime de durata ce nu poate fi obtinuta cu gelurile de dus obisnuite. Gama contine trei variante: Clean Comfort, Extra Fresh si Aqua Impact.
Deodorantele antiperspirante Dove Men+Care au o formula avansata ce combina tehnologia unica cu ¼ crema hidratanta cu ingrediente antiperspirante foarte eficiente, ce ofera protectie puternica timp de 48 de ore impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search