duminică, 5 iunie 2011

Alice in Tara Trandafirilor


Mi-ar fi placut sa am o asemenea priveliste in fata casei, insa avand in vedere ca stau la serviciu mai mult decat acasa, pot spune ca miile de trandafiri din fata Casei Presei Libere imi apartin si mie, intr-o oarecare masura! Ii vad de la birou si le simt parfumul in fiecare zi, cand trec pe langa ei, insa niciodata nu m-am oprit sa-i privesc indeaproape, pana astazi.
Nu am vazut niciodata trandafiri atat de mari - inalti cat mine si cu florile cat palmele mele puse una langa alta:)- si atat de frumosi!
Va invit si pe voi sa-i vedeti, cand aveti timp si chef sa va simtiti ca Alice in Tara Minunilor:) Puteti cobori chiar in mijlocul lor pentru ca sunt alei cu pietricele si gazon foarte frumos! N-ar fi dragut totusi sa-i rupeti! Eu n-am facut-o, desi m-a cam tentat treaba asta, dar m-am gandit ca sunt mai frumosi acolo, decat la mine pe birou unde s-ar fi ofilit in cateva zile!
Fotografii in continuare!















Beauty Tested spunea...

Sunt foarte frumosi. Pe mine ma fascineaza trandafirii. Am in gradina de toate culorile si imi incanta privirea, desi nu sunt atat de multi ca in imaginile puse mai sus. Sunt, insa, la fel de fragili si de fermecatori.

Unknown spunea...

tuturor ne-ar place asa o priveliste

Cupcake Splendens spunea...

frumos!iubesc trandafirii...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search