marți, 14 iunie 2011

Balea MED, cosmeticale ieftine si bune

In seara asta am avut treaba pe la Unirii si nu m-am putut abtine sa nu intru la DM, cateva minute doar, insa suficiente pentru un shopping rapid si eficient. Am luat repejor de pe raft cateva produse din gama Balea MED: o crema de maini, un gel de dus, o crema de corp pentru piele ultra sensibila si o crema anticelulitica. Pe ultimele doua nu le-am mai folosit, insa sunt convinsa ca sunt foarte bune.
Am mai scris AICI despre produsele Balea care m-au fascinat si abia astept sa testez crema de corp fara parfum, fara coloranti si fara conservanti.
Crema anticelulitica are in compozitie extract de Ginkgo, cofeina si alge marine care dreneaza pielea, ii creste elasticitatea, o hidrateaza si are si efect de lifting asupra ei, primele efecte fiind vizibile dupa o luna. Ramane de vazut! Va tin la curent daca isi merita cei 15 lei:)
Am mai pus ochii pe un gel de dus anticelulitic cu alge si cofeina, un scrub care contine sare de mare, cofeina si alte cateva ingrediente detoxifiante si o crema de corp cu coenzima Q10 care promite elasticitate si hidratare maxima.

Maria Manea spunea...

La scrub m-am uitat de fiecare data cand an intrat in DM...arata bine!

Zuzele spunea...

Daca ti-l cumperi inaintea mea, sa revii cu impresii:)

Yanna spunea...

Am incercat si eu crema anti celulitica. E chiar ok, tonifica pielea si ii da un aspect sanatos. Eu am folosit-o in fiecare seara masand cam 15 minute/picior.

world of leea spunea...

ma declar fan al produselor balea, eu iubesc gelurile de dus, insa te anunt ca am testat si produse foarte naspa, de la ei :))

coco spunea...

sunt bunute ...totusi , cred ca au destule ...chestii..in ele ...unele prea miros bine...in general , imi plac !!!

Zuzele spunea...

@ Leea, ce ai incercat si nu ti-a placut? Eu nu am avut decat din gama Balea MED cateva produse si mi-au placut! Chiar aseara am testat si crema de corp pt piele foarte sensibila si imi place ca nu lasa absolut deloc pielea unsuroasa, nu are parfum si nici nu mi s-a iritat deloc pielea. Nici vreun cosulet nu mi-a aparut, ceea ce se intampla rapid cam dupa orice crema de corp folosesc. Macar unu trebuie sa apara ori pe spate, ori pe brate. habar nu am de ce dar este destul de frustrant. Vad ca de la asta nu a aparut nimic pana acum:) Si crema anticelulitica este buna in sensul ca miroase discret, este buna pt masaj si dupa ce intra in piele, o lasa fina si ferma. Deocamdata sunt multumita! Revin mai tarziu cu impresii legate de eficienta ei in lupta cu coaja de portocala :)

world of leea spunea...

unele din produsele lor, e drept ca nu din gama MED, au miros mult pre puternic si strident, aici ma refer la unele geluri de dus si creme de corp. am folosit un fixativ care nu era eficietn, o solutie modelatoare pentru par, cica de volum, dar fara efect si ea, iar produsul cel mai naspa din lume a fost o crema de spalare pt fata, care nu spala nimic :)), adica lasa o pelicula grasa pe fata si trebuia folosit un alt produs dupa ea (am scris pe blog despre ea).

Laura spunea...

Credeam ca sunt vorbe in vant legate de gama asta, dar se pare ca nu e asa. Abia astept sa incerc crema de corp. Gama asta contine decat ce ai enumerat tu?

Zuzele spunea...

Laura, nu! Sunt mai multe produse din gama Balea MED! Uite aici link spre site-ul lor, dar este in germana, insa poti vedea produsele :)

http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/256/search.html?view=asSearch&c=product&q=balea+med

Zuzele spunea...

Leea, sa incerci gelul de dus Balea MED si crema de corp :) Sigur iti vor placea!

A.O. spunea...

Scrubul de corp chiar il pot recomanda. Il folosesc de ani buni aici de la mama lui din Germania :) Cel putin pretul este un factor foarte important pentru mine. Acum nu stiu cat si cum costa pe la voi.

Salutari

gabriela ela spunea...

pacat ca nu sunt din bucuresti,in craiova nu stiu d eunde as putea achizitiona produse balea,alverde.Stiti cumva un site oficial de unde pot comanda aceste produse?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search