sâmbătă, 25 iunie 2011

Din ciclul scump si prost...

Slapii Havaianas !
Sau, cum le spune lumea buna, flip-flops. Anul trecut, fix pe vremea asta, va spuneam (click AICI) ca s-a lansat si in Romania brandul brazilian Havaians, unul cu traditie in randul vedetelor de la Hollywood si foarte cunoscut la nivel mondial, cu o istorie de aproape 50 de ani. Modelele slapilor cred ca va sunt cunoscute pentru ca tarabele de la noi sunt ticsite de papuci din astia, la cativa lei. Slapii originali se gasesc insa la Famous Brands, cu preturi bombastice.


Mi se pare exagerat sa platesti 1 milion pe o pereche de slapi din cauciuc sau cateva milioane pe niste sandale din cauciuc si plastic.
Eu am primit o pereche de flip-flops Havaianas si nu pot spune ca modelul m-a dat pe spate. Slapi, ca orice slapi. Asa am crezut si cand i-am luat la purtare. Slapi ca orice slapi, o talpa joasa, aparent moale si cu doua barete de cauciuc, in forma de Y intre degete. Prima data i-am incarcat in vara la Water Park si, chiar daca nu am mers mult pe jos, mi-au obosit ingrozitor picioarele pentru ca sunt grei, iar baretele de cauciuc m-au batut rau de tot. I-am aruncat undeva in spatele dulapului cu incaltaminte si mi-am amintit de ei astazi, cand i-am incaltat din nou, pentru o vizita la Ikea.

I-am simtit inca de cand am coborat din lift ca ma jeneaza si ca sunt greoi, dar m-am gandit ca trece repede, insa cat m-am plimbat eu vreo doua ore printre dulapuri pe la Ikea, pielea atinsa de baretele slapilor mi s-a inrosit, iar acum ma ustura rau de tot. Ma dor si talpile, ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata de la o pereche de slapi, incaltari care ar trebui sa fie cele mai comode din lume. Am unii de la Puma, rosii, dintr-un buretel usor si care se muleaza pe picior. O minune! Si au costat de cinci ori mai putin decat fitele havaianesti!
Ah, si stiti care este sloganul Havaianas? "The best rubber sandals of the world"
Poate ca ar trebui sa schimbe in "the best rubber sandals" care iti mutileaza picioarele si pe care ar trebui sa le porti maxim 10 minute pe zi.

Mădă spunea...

Asta e strict in cazul tau...Eu am 3 perechi si pot spune ca sunt f comozi.nu ma bat.Intradevar sunt scumpi dar nu sunt incomozi.

Felicia spunea...

Mai da pretentioasa mai esti! Ce-ai vrea ? Sa-ti faca si masaj ? :))))))

Zuzele spunea...

Felicia, vreau doar sa nu-mi tapeteze picioarele cu basicute si rani, dupa fiecare folosire!

Mada, mie mi se par foarte grei si incomozi, cei mai dificili slapi pe care i-am avut vreodata. Si nu-mi imaginez treaba asta pentru ca i-am imprumutat unei prietene si la fel s-a plans si ea. Radea de mine ca mi i-am luat de la tarabe si se vede asta in calitatea lor:)

Little Princess spunea...

I-am văzut şi eu zilele astea prin Hervis şi tot grei mi s-au părut:(...erau 80 lei parcă dar la banii ăştia eu m-aş aştepta la nişte papuci extra uşori şi comozi, să îţi răsfeţe picioarele:)). De purtat nu am avut ocazia să port o pereche de Havaianas dar cam asta a fost prima impresie:D

Corina spunea...

Nici macar nu sunt frumosi! La Accesorize am vazut niste slapi superbi, feminini, cu scoici micute prinse de bretele...de 10 ori mai aratosi decat astia. Si nici nu costa o avere! Eu de acolo planuiesc sa-mi iau pentru plaja :-)

andreea spunea...

@zuza, probabil ca au mai multe modele, unii sunt clasici si foarte moi/comozi, am probat si eu dar nu mi-am cumparat, mi-am luat de 1 lira de la Primark :))) si-s la fel. iar astia-s cam 18 lire parca, platesti firma ca de obicei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search