joi, 2 iunie 2011

Kate Moss, la 17 ani

Drogurile, alcoolul si petrecerile epuizante, pana in zorii zilei, i-au distrus chipul, intre timp. Este adevarat ca a si imbatranit cu 20 de ani, insa nu si-a mai pastrat nici o farama din prospetimea chipului si perfectiunea trasaturilor, iar abuzul de droguri, tigari si alcool joaca un rol important in acest caz.




ABeautyTale spunea...

mie inca imi place de ea foarte foarte mult!

Butterfly spunea...

E, trabuia sa puneti si voi o poza din reclamele ei si sigur arata impecabil...cu photoshop..normal :))

Mihaela Eid spunea...

salutare! vroiam sa va propun sa faceti un topic pe tema epilatului. daca ati incercat ceva produse, daca recomandati ceva.

Zuzele spunea...

@ Butterfly, pai in reclame toate sunt zane! ;))

@ Mihaela, la cel fel de epilat te referi? Eu sunt fidela aparatului de ras!:)) Am experimentat acum cativa ani epilatul cu ceara pe picioare, axila si inghinal si am crezut ca mor de durere. Am mai incercat si epilatorul si, la fel, ma chinuia ingrozitor, asa ca am ramas la iubitul meu aparat de ras roz bombon :) iar pentru brate am incercat ceara de unica folosinta. La salon, desigur! Nu este dureros, insa nici nu creste parul atat de rar precum ma asteptam. O prietena foloseste pentru brate o crema de la Elmiplant si este ffff multumita si, din cate am observat, parul a crescut in acelasi ritm si la mine (cu ceara) si la ea (cu crema)...

Anka spunea...

Credeam ca numai eu sunt fidela aparatului de ras! Epilarea o folosesc pt. brate si moustache.
Iar lui Kate nu-i plang de mila, la banutzii ei ...se face de 25 - 30 de ani cat ai clipi!

Anonim spunea...

Eu n-am inteles niciodata de ce mai este chemata sa prezinte cate ceva. A mon avis, e urata raaaaau. Si credeti-ma, nu sunt vulpea care n-ajunge la struguri. Imi place Adriana Lima de mor!!! Insa femeia asta...
Necunoscute sunt caile...modellingului!
Cristiana

Cupcake Splendens spunea...

era superba!!dar sunt sigura ca si atunci-in prima poza- era machiata.in poza a 2 a nu era machiata deloc,si sa fim seriosi,orice femeie arata mult mai bine machiata,oricat ar fi de putin.si un eyeliner face diferenta!!

Madelline spunea...

Are fata de betivanca in a 2 a poza. Oricum este cunoscut faptul ca majoritatea se ''intretin'' cu alcool care merge perfect cu drogurile...asa ca nu ma mira.

TheVaVaVoom spunea...

Sa nu uitam totusi ca are aproape 40 de ani...si in afara ridurilor din jurul ochilor tenul ei arata bine. Plus ca are, in mod natural, trasaturi frumoase. Nu cred ca sunt multe femei de 40 de ani care sa nu aiba ridurile astea de expresie.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search