miercuri, 22 iunie 2011

Manichiura MINX

Unghiile metalice, atat de mult iubite de Lady Gaga, Beyonce si Rihanna, sunt acum si in Romania. Manichiura MINX presupune aplicarea unei folii autocolante cu aspect metalic pe unghia naturala. Procedeul se realizeaza la cald si dureaza 30 de minute.


"Se aplica foarte usor, in salon, acasa e aproape imposibil. Ele au fost concepute initial pentru ocazii mai speciale, insa pot tine chiar si o saptamana. Exista si pe nuante de argintiu, curcubeu si sper ca in scurt timp sa avem chiar toate nuantele. Se pot aplica si la picioare", spune Catalina Stoica, expert in manichiura Nail Spa.

 

Catalina ne-a dat si cateva tipsuri despre ce manichiura se poarta vara asta. "Vara asta se mai poarta nuanta lavandei, bleu turcoaz mat, gri foarte metalic, rosu, care probabil in niciun sezon nu o sa lipseasca, contrastele mai mari de alb si negru".

 

Si manichiura moon este din nou in tendinte vara asta. "Se poarta manichiura moon, care in anii 30 a fost purtata pentru prima data, pe unghii de preferat rotunde si lungi. Forma ideala pentru o unghie este cea pe care unghia o are si la baza, dar sunt foarte multe persoane care prefera patrat. Patrat merge doar la unghiile scurte", ne-a mai spus Catalina.

sursa: perfecte.ro 
C.L.M. spunea...

Interesant:D am sa incerc si eu manichiura moon:D

Zuzele spunea...

Da, si mie imi place moon :) Dar, cu siguranta nu voi putea sa mi-o fac singura ;))

Unknown spunea...

omg, de ani de zile vreau asa ceva, cred ca aveam vreo 16 ani. abia acuma e si la noi? :)

Maria spunea...

Vreau si eu unghii metalice...oare cat costa o asemenea manichiura?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search