marți, 7 iunie 2011

S-a inaugurat sezonul bratelor imblanite !

De cand au inceput caldurile si duduile s-au dat la maneca scurta, mi-a fost dat sa vad brate imblanite la tot pasul, incat a ajuns sa-mi para o raritate sa vad o femeie epilata pe maini. In rest, blana cat cuprinde, blonda, satena si, cel mai frecvent, neagra. Unele specimene pot concura, leger, cu barbatii la lungimea si desimea parului de pe maini si chiar ar castiga detasat.
Chiar atat de normal sa ti se para sa umbli imblanita si mai ales pe caldurile astea? Le vad pe unele cu bratari, ceasuri fitoase, inele, ochelari de soare, fite, nebunii, dar cu blana pe maini de 2 centimentri. Dezgustator! La orice salon de infrumusetare, fie el unul de cartier sau unul de Dorobanti, un epilat de brate cu ceara de unica folosinta nu depaseste 20 de lei, iar procedeul NEDUREROS dureaza 10-15 minute. O luna nu mai ai treaba si chiar mai mult daca ai noroc sa-ti creasca parul incet, timp in care bratele tale vor fi frumoase, curate, ingrijite, pielea mai supla si mai matasoasa.
Detalii mai jos!

nu prea se vede bine, insa blanosenia in rosu avea padurea pana la umar

Ar mai fi si varianta epilator, insa in acest domeniu nu ma bag pentru ca mi-e frica de aparatul ala ca dracului de tamaie! Mi se pare cel mai torturator aparat din lume, chinuitor, enervant, dureros, insa cunosc femei care s-au obisnuit cu el si acum nu mai simt absolut deloc durerea.

Mai exista varianta crema epilatoare, ieftina, total nedureroasa, efect sigur si rapid. Cunosc o domnita indragostita de crema epilatoare de la Elmiplant care ii face pielea fina, topeste parul si il mentine topit vreo doua saptamani. Eu n-am incercat pana acum o crema epilatoare, dar o voi face zilele astea. Daca va place una in mod deosebit, astept recomandari!
Una peste alta, epilati-va brateleeeeeeeeeee!!!!!! Poate vi se pare obisnuit sa aveti picioarele curate, axilele sau zona inghinala, dar mie mi se pare ca pe brate se vede cel mai urat parul. Mai ales in cazul brunetelor, Doamne, ingrozitor! Astazi am pozat 2 specimene si intentionez sa mai imortalizez si alte blanoase. Poate ca privindu-le pe altele, observati cat de urat se vede parul pe bratele unei femei!


doamna era imbracata office, serioasa si aparent ingrijita, dar avea blana pe brate mai mare ca a iubitului meu

morphine spunea...

Cand eram mica m-am epilat asa fara nimic,pur si simplu ca nu aveam ce face.
Acum am par pe antebrat destul de inchis la culoare si des,dar sincera sa fiu nu prea vreau epilare,pt ca am prietene care o fac,si cand creste parul numai fin nu mi se pare pielea.
Pe mine nu ma deranjeaza,si nici nu consider a fi ceva so horrible,deci cui nu-i place e liber sa-si mute privirea:D

Unknown spunea...

Ugh, si eu zic ca daca ai avut ghinionul sa fii posesoarea a muuult par, e mai frumos sa-l dai jos.

Pe de cealalta parte, alege cu grija metoda cu care il dai jos. Aveam in liceu o colega brunetica, deci inzestrata cu par cam peste tot, care saraca nu stiu cu ce se facea pe maini, dar avea numai bubite pe brate si pe antebrate. Nici sa vezi asa ceva..

Miu Miu spunea...

ce tare ca le-ai facut poze!! super :)) ai toata dreptatea.urasc bratele neepulateeee

world of leea spunea...

foarte tareeeeeeeee! :))

Zuzele spunea...

@ Miu Miu, pai n-am putut sa ma abtin!:)) Eram cu un coleg si ma prefaceam ca ii arat lui niste poze din aparat:)) Asa am scapat nebatuta astazi:)) Maine, cine stie..:P

@ Leea, foarte dezgustator vrei sa spui:))

@ Iela, pai de la ceara se irita bratele, cel putin la prima epilare! Si eu am avut bubite si mi-au trecut cu ulei din midgale dulci -presat la rece! O minunatieeeeeeeeeeeee!!!! Voi scrie zilele astea despre el!

@ Morphine, sunt femei care nu au nevoie de epilat, dar unele ar trebui sa-si faca un bine si sa scape de blanita de pe brate! Arata urat, acolo unde arata pentru ca, repet, exista femei care au brate curate, acoperite de un par aproape invizibil. Bine, pana la urma conteaza cum te simti in pielea ta!

vdaiana spunea...

De acord cu ce a scris morphine.
E dezgustator sa stai in troleu langa cineva care nu s-a spalat la subsiori sau pe dinti, da. Epilarea pe antebrate e o chestie de estetica personala, nu ceva obligatoriu. Stii unele "specimene" poate au probleme medicale, nu sint imblanite asa just for fun sau ca sa-ti dea tie tema de dezgust si amuzament.

Georgiana spunea...

De acord! De peste 4-5 ani ma epilez pe brate in mod regulat. Eu suport si epilatorul, desi sunt mici zone pe maini unde doare mai tare. Nu suport combinatia par+ceasuri, bratari,inele, oja si tot tacamul. Ingrijire si apoi dichisire :)

Zuzele spunea...

@ Vdaiana, nu conteaza motivul pentru care ai brate de Yeti! Indiferent care ar fi el, exista o solutie: ceara, crema, epilator! In toate cazurile, acesti 3 inamici ai parului nedorit, fac minuni!:)
Eu cunosc o femeie care, in urma unor tratamente cu hormoni, are par si pe spate, si pe fata, si pe decolteu, si peste tot. Ce crezi? Ca sta imblanita? NU! Arata impecabil pentru ca merge regulat la epilat si are pielea fina ca a unui bebelus!

vdaiana spunea...

Degeaba, nu pot sa fiu de acord cu defrisarea asta pe zone care nu au logica (pentru mine).
Yeti e si ea o fiinta cu sentimente :)
Conceptiile personale sint intr-adevar personale si oricat ne contrazicem noi aici, tot ramanem cu ele. Numai ca unele cuvinte pe care le-ai folosit sint de-a dreptul jignitoare.

Zuzele spunea...

Vdaiana, poate sunt jignitoare, dar jignirea mea este ...constructiva, are intentia de a salva acele femei de jignirile urate, dureroase si de privirile dezgustatoare ale celor din jur, priviri pe care eu le-am vazut astazi in ochii celor care admirau bratele paroase ale celor pozate de mine!

vdaiana spunea...

Ok, cum zici tu. In final ma bucur ca m-ai facut sa zambesc. Sint bruneta si imblanita de cand ma stiu (de cateva decenii) si I don't give a damn, ca sa zic asa.
Sanatate si noapte buna!

Zuzele spunea...

PS: este, daca vrei, similara cu parerea sincera pe care o spui vizavi de machiajul unei prietene. Nu o poti incuraja sa iasa din casa cu ruj rosu si fard albastru pentru ca nu vrei sa fie mascariciul de care rad cei din jur. Ii spui sincer ca nu-i sta bine si trebuie sa demachieze urgent pentru ca ii vrei binele.
Asa am incercat sa trag un semnal de alarma si in cazul femeilor cu pilozitate excesiva pe brate. Poate ca ele nici nu-si dau seama ca da foarte rau sa ai parul pe brate cat al iubitului. Poate au neglijat acest aspect, insa ar trebui sa inteleaga, chiar si mai tarziu decat niciodata, ca degeaba ai o manichiura impecabila si un ceas scump, daca bratele sunt acoperite de par inestetic!
Zic si eu! Totusi, nu cred ca femeile trebuie sa fie egale cu barbatii din acest punct de vedere!

Zuzele spunea...

Bine, Daiana, este alegerea ta si daca tu te simti confortabil in pielea ta, asta-i tot ce conteaza!:) Noapte buna!

Miuri spunea...

perfect de acord cu tine!! Mie mi-e dat sa vad asta de fiecare data cand merg la facultate..

irish91 spunea...

ce post :))) fiecare procedeaza cum vrea si se epileaza daca vrea , asta nu cred k ar fi problema ta sau a altora. Nu decizi dk o femeie este ingrijita sau nu dupa epilatul mainilor... ar trebui sa te gandesti putin inainte sa postezi asemenea posturi absurde si mai ales dk epilatul pe brate ti se pare indispensabil tie totusi asta ramane la alegerea fiecarei persoane.

Corina spunea...

Una din colegele mele de serviciu se epileaza cu crema de 1-2 ani,iar parul ii creste ft repede, la 3 zile si i-a crescut mai negru decat il avea ea de fel(fiind bruneta) si mai aspru. Uneori cand stau langa ea ma inteapa de parca ar fi arici. Cum spunea cineva mai sus, tine de estetica personala. Decat sa vezi o tipa epilata pe maini si pe picioare nu...am vazut eu ,deci se poate!

Alexandra Florentina spunea...

Pe mine nu ma deranjeaza in nici un fel parul depe bratele fetelor. Nu intentionez sa o agat pe nici una :P. As putea spune ca ma dezgusta tencuiala de pe fata, bluzele si pantalonii extra-sclipiciosi la care tre sa te uiti cu ochelari de eclipsa in mijlocul zilei, mirosul de transpiratie si de nespalat pe dinti, etc. Eu ma epilez cand am timp sau chef sa stau ceva mai mult in baie, sau cand imi iau inima in dinti sa suport durerea epilatului cu ceara. In rest nu-mi pasa. De ce mi-ar pasa?

Cupcake Splendens spunea...

nu pot sa spun ca iti dau in totalitate dreptate...uite,eu sunt bruneta dar am norocul ca pe maini parul sa imi fie blondut si sincer chiar nu cred ca este necesar sa ma epilez.parul nu e lung,e micut,sta la locul lui...chiar mi-am intrebat iubitul daca pe el il deranjeaza chestia asta si a zis ca pana sa il intreb eu nici macar nu a vazut si ca nu il deranjeaza.
da,mai sunt tipe care au parul negru negru pe maini,si cam asa ar trebui,sa se epileze,dar decat sa se epileze cu lama,mai bine deloc.

Zuzele spunea...

Irish 91, o femeie este absolut hidoasa cu brate ca de barbat si, asa cum pot spune "folositi crema de plaja ca faceti cancer de piele", ot spune : femei, pentru binele vostru si al celor din jur, epilati-va bratele daca aratati ca don'soara cu microfon din poza de mai sus!

Zuzele spunea...

@ Betty, razi cu lama?:) Si nu-ti creste foarte repede si foarte des?

@ Cupcake, pai eu la cele cu parul foarte evident m-am referit!:D Si mie imi zicea iubitul meu ca nu vrea sa epilez bratele, ca nu am nevoie, etc, insa nu ma simteam eu bine si ma bucur foarte mult ca am ales sa scap de par, chiar si blondut cum era sau "ca de bebelus"-cum zicea cosmeticiana care m-a epilat. In cazurile astea, este chestie de optiune personala daca epilezi sau nu, insa atunci cand ai blana ca tipa cu microfon din poza de mai sus, nu poti ramane asa pentru ca starnesti greata barbatilor din jur. Nu cred ca ar vrea sa mangaie vreunul bratele alea mai imblanite decat ale lui! :(

Zuzele spunea...

Alexandra, cu siguranta ca trebuie sa bifam toate obligatiile de la capitolul ingrijire personala, insa este preferabil ca, asa cum iti epilezi picioarele inainte sa imbraci o fusta, sa procedezi intocmai si in cazul bratelor - daca ai nevoie!- atunci cand porti maneca scurta. In unele cazuri, se vede fffff urat si este pacat sa-ti stirbesti din frumusete neepilandu-ti bratele foarte paroase!

Special Koko spunea...

Asta e unul din my biggest pet peeves, urasc parul pe maini la fete, chiar il urasc. Si am grija sa-mi "instruiesc" toata prietenele sa-l dea frumusel jos! Ca degebea te machiezi si esti "fashion", daca ai parul de 2 m pe maini 8-|.
Ma mai enerveaza si pe Asos cand ma uit la accesorii si au fetele alea ditamai parul pe maini, nici nu reusesc sa ma concentrez cum trebuie :)).

Special Koko spunea...

Si totusi, prefer o fata cu par pe maini in locul uneia cu creier cat o luna, incapabila sa lege doua cuvinte, sa argumenteze logic o opinie & so on :))

Zuzele spunea...

Koko, dar nu asa se pune problema: asa sau asa! Cu par pe maini sau maimutoi cu machiaj exagerat si limba impleticita!:)
Bratele fine nu exclud bunul gust si educatia!
Putem avea brate neparoase, dar si machiaj bine facut, si par curat, cu axile netranspirate:) Sau poate ca traiesc eu intr-o lume ideala :))

Special Koko spunea...

True that!

Zic doar ca, desi ma enerveaza teribil parul pe maini, fetele din tara asta, din pacate, au probleme mai mari :)) Daca anul trecut eram oripilata mai mult de par pe maini sau mustata, acum ma ingrozeste mai rau ca fetele sunt din ce in ce mai batute in cap, scuza-mi expresia.

Macar o tipa inteligenta si cu bun simt poti s-o iei si sa-i faci un make-over...dar cu celelalte ce faci? :))

Anyway, eu voi continua sa ma epilez cu sfintenie in toate zonele necesare :))

pup:*

Zuzele spunea...

Koko, si eu vad in fiecare zi niste mascarici...
Nu sunt eu perfecta si nici machiaj perfect nu am, nici par perfect, nici nimic perfect.
Insa, cred ca te poti uita in oglinda un minut in plus inainte sa iesi din casa cu fata ca o masca, inainte sa aplici un fond de ten cu 3 nuante mai inchis decat pielea ta, inainte sa te dai cu creion albastru pana la urechi si cu fard mov pana la sprancene. In cazul lor, cred ca prea putin conteaza ca mai au si bratele paroase.
Bine, eu apreciez persoanele care inteleg ceva din astfel de postari. Ca nu o iau ca o jignire personala pentru ca nu s-a vrut a fi asa. Am vrut sa spun tuturor: le vedeti pe femeile astea? Sa nu faceti ca ele!
Asa cum spunea, cand admiram bratele hidoase ale respectivelor, odata cu mine mai privea si tipul cu care eram si reactia lui a fost suficienta pentru mine sa-mi epilez bratele. El si alti cativa barbati din preajma s-au strambat atat de urat de parca le-a dat cineva sa bea otet!
Eu una nu vreau ca lumea din jur sa aiba aceeasi reactie cand ma privesc! Cine vrea asta, sanatate si virtute!
Te pup! xoxo

Butterfly spunea...

Si eu urasc bratele neepilate, mai ales la persoanele care se dau dichisite si aranjate. Eu ma epilez cu aparatul si deja m-am obisnuit cu durerea, nici nu il mai simt. Epilatul mainilor le da o finete si o catifelare de bebelus, in afara de avantajele estetice. Nu consider ca e obligatoriu acolo unde nu se observa, cum ar fi un puf blond dar mai ales pentru cele care au parul ca in poza prezentata de tine e obligatoriu. La un moment dat in "tineretea" mea am fost la intalnire cu un tip si imi spunea "ce bine ca te epilezi pe maini, eu nu inteleg cum o fata sta cu parul ala pe maini" deci si barbatii se uita la amanuntul asta:D

vdaiana spunea...

"Am vrut sa spun tuturor: le vedeti pe femeile astea? Sa nu faceti ca ele!" aaa ceva de genul desenlor hidoase de pe pachetele de tigari? not working :P cati fumatori se lasa din cauza pozelor?

Just_Me spunea...

Si eu mi-am numarat azi colegele cu maini de maimutici (sau maimute in multe cazuri, dar nu vreau sa fiu rea). Am o colega care a dat milioane fara numar ca sa se epileze cu laser pe picioare si probabil prin alte zone dar are o padure tropicala pe brate. MAi are si pielea alba ca laptele...sa se vada in toata splendoarea parul de 2 cm crescut cu grija mare de 27 de ani.
Eu folosesc epilatorul, este prietenul meu cel mai bun. Dupa o sesiune de epilare cu ajutorul lui, la mine ramane doar parul din cap si sprancenele.
Super postare...m-au amuzat pozele foarte tare. :)))

Zuzele spunea...

@ Butterfly, cu siguranta ca barbatii observa treaba asta, la fel cum observa si parul nespalat, si oja sarita de pe unghii. Nu toti fac observatie, dar cu siguranta observa. Cristi Chivu spunea, o data, ca la o femeie el se uita prima data la pedichiura si daca ea este ingrijita, atunci este convins ca femeia este curata si ingrijita. Eu stiu ce spune iubitul meu atunci cand vede picioare imblanite, par murdar si urat mirositor, brate neepilate si altele... si cred ca asa gandeste orice barbat!

@ Vdaiana, se lasa de fumat doar cei care pun sanatatea lor pe primul loc si care constientizeaza ca plamanul ala putrezit de pe pachetul de tigari, poate fi al lor!:(

@ Just_Me,pai poate trimiti linkul si colegelor tale, ca un apropo subtil :)))

Corina spunea...

Zuza, vad ca ti-au sarit unele fele in cap pe tema asta! :-) Eu ma bucur ca suntem de acord pe tema asta si ca iti place noua senzatie de matase a bratelor proaspat epilate :-)
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar mi se pare cu adevarat scarbos cand vad o femeie cu parul pe brate lung cat lianele junglei. Cine spune ca se simte bine asa, n-a cunoscut niciodata senzatia de piele de reclama, fina de ti-e si mila sa o atingi :-)

Alle. spunea...

Hmm, nu stiu ce sa zic.. dar eu nu m-am epilat in viata mea pe rbate si nu mi-am dat seama ca acum s-ar presupune ca e obligatoriu, ca la picioare.. In curand o sa ajungem sa nu mai avem fir de par pe noi.. da asta ii alta chestie.
oricum ce vreau sa zic este ca atata timp cat nu arati ca tipa din a doua poza e ok. Chiar NU se observa parul intr-un mod dizgratios si nu arati ca o maimuta ca ceva par pe brate. Adica DA, tu si cele care va epilati observati asta, observa asta si cele care se uita dupa asa ceva, dar in rest nu e o chestie care sa sara in evidenta.
Si motivul pentru care nu toate mergem la epilat de brate poate fi si acela ca e dureros, sau ca nu ne deranjeaza (nu consideram deranjant) parul mainilor.
Desi in ritmul asta probabil in doar 2-3 ani va deveni un must si treaba asta, la fel cu epilatul picioarelor... In fine.. poate gresesc, poate chiar ar trebui sa fiu dezgustata de parul de pe brate.. dar momentan de al meu (cel putin) nu sunt. Nu zic ca cele la care e destul de contrastant si evident nu ar trebui sa faca ceva sa scape de aspectul de maimuta (tipa din a doua poza)...Ah si mi se pare aiurea exprimarea asta cu "blana" mai ales cand firele alea de par nu reprezinta chiar o blana..

Zuzele spunea...

@ Alle, in primul rand, nu este deloc dureros procedeul epilarii bratelor si dureaza 15 minute!:) In al doilea rand, eu nu am promovat ideea ca TOATE femeile trebuie sa se epileze pe brate, mai ales ca in cazul unora chiar nu se observa. Asta depinde de fiecare cat de hair-less vrea sa fie:) Nici la mine nu se observa si iubitul meu mi-a zis ca nu e nevoie sa mai am o grija in plus, insa, sunt femei-precum si cele din pozele de mai sus, pentru care epilatul bratelor este un must.
Si apropo de "blana", pai nu am eu aparat performant care sa suprinda detaliile, insa crede-ma ca avea o blana vizibila de la 2 metri, de unde ma aflam eu fata de ea. Era neagra, deasa si lunga. Oribil!

Zuzele spunea...

@ Corina, da, ai dreptate! Cine sustine blanosenia, nu stie cat de fina si de supla este pielea bratelor dupa ce o despaduresti!

Felicia spunea...

F.buna postarea!sunt multe femei care nu realizeaza ce au pe brate,ptr. ca a crescut in timp.
De ex... EU!Dupa ce am nascut m-am trezit cu o pilozitate mare pe brate,dar pe care eu nu o vedeam,pana nu mi-a atras atentia cosmeticiana in timpul unui tratament cosmetic ca ar fi cazul sa ma epilez si pe brate.Si de 6 ani o fac.

vdaiana spunea...

M-ar interesa cat dureaza finetea aia care se simte imediat dupa epilat?

Daca normal/natural ar fi sa avem toti pielea ca popoul unui bebelus atunci probabil n-am fi evoluat fizic si hormonal mai departe de la stadiul de ten de bebelus, dar asta e alta chestie.

Anonim spunea...

Da, e urat sa vezi blanuri. Dar grosimea parului mai tine si de genetica. Eu ma epilez cu LAMA, deoarece aparatul de smuls nu apuca firele, sunt prea subtiri. In 8 ani de lama, nu mi s-a indesit parul, si nici nu e inchis la culoare. Indepartez parul cam la 10 zile. Sora mea e foarte bruneta, pe ea un epilat cu ceara o tine 2-3 zile. Avem aceiasi parinti.

Corina spunea...

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/adi-de-la-akcent-sfideaza-vara-sta-cu-blana-pe-el-uite-cum-poate-sa-arate-intr-o-bluza-cu-vedere-la-pectorali-167975.html

Bijuterii cu Atitudine spunea...

Cat de oribila e tipa din poza cu microfonul, barbat e putin spus; si taicamiu are par mai putin decat ea.Epilarea pe brate tine de respectul pentru propria persoana, nu conteaza ca ai putin par sau ca semeni cu ursul din padure.Fetele care nu obisnuiesc sa se epileze trebuie sa se gandeasca ca daca pe ele nu le deranjeaza sa arate mai horror decat un barbat, ceilalti din jurul lor ar putea orbi sau vomita brusc la vederea boschetilor de pe maini.Nu vreau sa fiu dura, insa ma deranjeaza al naibii de tare cand vad fete care se mira si se uita suspect la mine cand vad ca am mainile epilate : 'vai, u te epilezi pe brate?'...de parca as fi extraterestru.No offense...dar cred ca toate femeile ar trebui sa se epileze pe brate indiferent de pilozitate si de culoarea parului (la fel de scarbos mi se pare si parul blond) , asta daca au respect de sine si respect pentru cei din jur.

Diana spunea...

Complet nedureros e cam mult spus.
Multe femei suportă foarte greu epilatul pe mâini.

Și eu urăsc părul de pe mâini, mai ales cel grețos... dar mereu mă doare, îmi curge sânge de la rădăcini pe mâini (deși și la subbraț cu epilatorul nu simt)... și totuși... înghit în sec... și baba rabdă mai frumos... bubițele trec în maxim două săptămâni și între timp mai acopăr cum pot mâna...
Și multă vreme m-am ferit tocmai din cauza acestui chin. Am încercat saloane scumpe, cu zahăr cu nu știu ce fel de ceară, tot același rezultat...
Lamă nu bag că a doua zi începe deja să dea și dacă tot mă epilez, vreau să savurez pielea fină, nu să mă rașchetez pe palmă a doua zi că a dat firul.
Plus că sper că în timp nici nu mai crește (pe picioare am zone întregi chele)...

Anonim spunea...

dar dupa ce te epilezi cu benzi de ceara si incep sa iti creasca fire de par scurte .... ele nu se vor prinde de banda de ceara si vei arata ca un arici .... si va trebuii sa astepti sa creasca firele dinnou mai lungi sa le pioti epila iar .Am dreptate??? :)

Anonim spunea...

De ce Dumnezeului trebuie sa uram atat de mult felul in care arata corpul nostru in mod natural? Nu va dati seama cat de relativa e frumusetea? La unii inseamna sa ai un os in nas sau 30 de inele in jurul gatului, la altii sa fii tatuat sau sa te razi pe o jumatate din cap si sa ai o coada pana la brau impletita din restul parului.
Acum 20 de ani nimeni nu se epila pe brate si totusi existau in lume femei frumoase, soti fericiti si casnicii implinitee. Totul este o moda, sincer... Cat de mult conteaza in viata un lucru atat de superficial ca parul de pe maini? Intrebati un bolnav de cancer dupa un tratament de chimioterapie si o sa va spuna el...

Anonim spunea...

Si eu cred ca epilatul este o chestiune estetica. Ziceai ca nu stiu care fete sau doamne de pe strada au par mai mult pe maini decat prietenul tau, ma intreb oare de ce ne deranjeaza parul de pe mainile femeilor si nu ne deranjeaza cel de pe mainile barbatilor. Cred ca e doar o chestiune de obisnuinta. Este adevarat si faptul ca femeile s-au adaptat mai bine in urma aparitiei hainelor, fata de barbati si cred ca au inceput sa se epileze vazand ca unele dintre ele aveau anumite caracteristici mai placute si au incercat sa ajunga la aceeasi forma. Nu toata lumea este norocoasa si pot exista persoane cu pielea reactiva carora in urma epilatului sa le apara tot felul de reactii mai inestetice decat parul initial(gen bubite sau par crescut pe sub piele) si bineinteles ca si atunci s-ar gasi cineva care sa comenteze. Eu zic ca fiecare sa faca ce crede ca e bine pentru el, ca orice ai face, ca sa multumesti pe toata lumea nu se poate.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search