marți, 26 iulie 2011

Mainile la ochi!!!




titlul si pozele apartin stl.ro

Butterfly spunea...

E ciudat ca gleznele si partea inferioara a piciorului sunt subtiri, este foarte deformata fata asta, eu nu inteleg cum sa te imbraci "sexy" si sa oripilezi lumea in jur. Cred ca ii plateste bine pe toti pustanii aia cu care sa afiseaza...:))

Corina spunea...

E de doua ori(pe putin) cat baiatul ala...care a fost si iubitul ei.
Unele grase au o forma a corpului mai ok, adica grase peste tot ca sa zic asa, nu picioare groase, glezne subtiri,etc.
Din pacate, nu e bine ca se multumeste cu atat, mai ales ca acum cativa ani slabise considerabil, deci se poate! Mie mie antipatica nu datorita faptului ca e grasa, ci datorita faptului ca se lauda, mult prost si de pomana!

iri spunea...

groteeeeeeeeeeeesc:)))

Ramona D spunea...

nu vreau sa fiu rea,sau superficiala,dar....BALENA UCIGASA LOVESTE DIN NOUUUUUUUUUUUUUUUU!

Nu am nicio probleme cu persoanele grase,dar am o probleme cu cele care au sunca in plus si se cred sexy sau ca arata bine.

ViataAreGust spunea...

Pacat de ea..ca e fata k-lumea..la banii ei,in cateva luni ar putea sa slabeasca muuuult..un antrenor personal+nutritionist adecvat si..adio kg

ViataAreGust spunea...

Si nu e vorba numai de aspectul fizic,dar kilogramele acelea pe care le poarta dupa ea ii pot da mari dureri de coloana+ ca mai umbla si pe tocuri..

Unknown spunea...

oare e vreo dereglare hormonala sau ceva de genul? mi-e greu sa cred ca permitandu-si material se neglijeaza atat de mult. nu mai spun ca nici stil nu prea are. pacat de ea, ca din ce am auzit la tv mi se parea fata ddesteapta

Maria Manea spunea...

Sigur nu este gravida?

coco spunea...

sa vedeti ce unghiiiiiiiiii areeeeeeee.....am vazut- o odata la o terasa...unghiile mi-au ramas in minte...nu am putut sa ma uit la altceva...aveau o marimeeeeeeee...considerabila cum nu am mai vazut niciodata !

Corina spunea...

@Sudessa- exista sarcina de 1 an si?:)) Imi aminteste de un episod de la mondenii in care Nikita spunea ca e gravida in 3 ani.

sarah spunea...

n-am nici cu ea ca este grasa.se poate intampla oricui,poate fi o problema de sanatate la mijloc.dar de ce naiba se imbraca cu hainele alea care sunt croite pentru un corp cat de cat bine proportionat ,asta chiar nu mai pot intelege.

Felicia spunea...

Pai parca slabise ?

Let's make a diva spunea...

wow..sunt socata..ma duc sa mai fac o jumatate de ora pe bicicleta:))

anaioana_ciceoi spunea...

ciudat...si eu o stiam mai slaba

fastfashion spunea...

pacat de calitatile intelectuale,insa e usor naiva,iar mai toti ''iubitii" ei sunt GAY daca nu stiati,cu exceptia lui Cornel Pasat;Mai mult k sigur k are niste probleme hormonale si o depresie generata de despartirea de unica relatie serioasa,amplificata de trecerea neproductiva a anilor ce nu i-au adus decat frustrari la nivel psiho-emotional;un pronostic trist dar cat se poate de real este k nu va fi niciodata fericita in dragoste dorindu-si cu disperare o relatie cu persoane superficiale din imensul "pat"al "high life-ului bucurestean dambovitean,unde ambalajul conteaza sau contul gras din banca;SI CUM NICI NU EXCELEAZA IN AMBELE DIRECTII SI NICI NU CAUTA IN ALTA PARTE CEEA CE ISI DORESTE CU ATATA ARDOARE....CONCLUZIA E LESNE DE INTELES

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search