sâmbătă, 23 iulie 2011

A murit Amy Winehouse

Cântăreaţa de 27 de ani a fost găsită moartă în locuinţa sa din nordul Londrei.
Serviciul de ambulanţă fusese solicitat la adresa cântăreţei în jurul orei locale 16.00 (18.00, ora României), dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. „Când au ajuns, poliţiştii au găsit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarată moartă", a anunţat poliţia londoneză. Conform BBC, reprezentanţii artistei au refuzat să confirme moartea acesteia.
La începutul lunii iunie, Amy Winehouse a fost internată într-o clinică din Londra, iar medicii au avertizat-o că va muri dacă nu renunţă la alcool şi droguri!
În drum spre clinica respectivă, Amy Winehouse şi-a cumpărat o sticlă de votcă, din care a băut destul de mult, iar în momentul internării sale, era deja într-o stare avansată de ebrietate.
Cântăreaţa cu o voce excepţională era cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, părea că şi-a făcut ordine în viaţa personală, după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia în 2009.

sursa: Click
Anonim spunea...

Lady Gaga watch out! Fiecare pasare pe limba ei piere.

Cupcake Splendens spunea...

nu mi-a venit sa cred cand am citit...pacat,chiar o apreciam ca si cantareata

Unknown spunea...

Asta e! Si-a facut-o cu mana ei! De astfel de persoane nu imi este mila.

Laura spunea...

Nu inteleg de ce multi spun ca dupa Amy urmeaza Gaga. Eu n-am auzit stiri cum ca s-ar droga, ca ar umbla beata , doar ca e extravaganta. atat..
Mie imi pare sincer rau de Amy, de tineretea ei.Avea o voce frumoasa si un stil muzical pe care nu-l intalnesti asa des. Pe mine ma socat, chiar daca in ultimele luni am citit numai lucruri negative. Dumnezeu s-o ierte!

Miu Miu spunea...

Dumnezeu sa o ierte. iar cei care o judeca...macar de ar face si ei cat a facut ea. Eu o vad ca pe o artista. Viata personala nu e problema mea :-|

Ema, Brasov spunea...

Artistii care trag pe nas nu merg la colt de strada sa cumpere prafuri. Sunt aprovizionati tot de cineva din anturajul lor care castiga bani frumosi de pe urma dependentei acestora. Fata asta era deja campioana la liniute. Autoritatile stiau ca cineva ii aduce droguri si anu au facut nimic sa prinda furnizorul. Am observat ca este un lucru foarte des intalnit in lumea vip-urilor: toata lumea stie de viciile unui artist, dar numeni nu se ocupa de eliminarea sursei. Stupid.
RIP Amy!

Unknown spunea...

Pana sa se faca atata tam-tam in presa inlegatura cu donsoara...eu habar nu am avut cine este....not interested!:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search