joi, 4 august 2011

Oana Zavoranu mi-a descretit fruntea astazi


Imi place ca spune lucrurilor pe nume, ca nu se ascunde dupa deget, ca nu este mironosita, nici cu creierul pe bigudiuri si nici nu este un adversar pe care ai vrea sa-l deranjezi, mai ales pe nedrept. Are ac de cojocul oricui. Iata cui a venit randul si ce a avut de spus despre fiecare la OTV:
  • Cu Mirco m-am întâlnit într-o cameră de hotel şi el a început să îmi povestească despre afacerile lui agricole, mi-a arătat pe laptop firmele lui, mi-a spus cât este de nefericit şi mi s-a făcut milă de el. După ce l-am lăsat să îmi povestească despre viaţa lui a trebuit să plec de la hotel, dar m-am reîntors. Când am revenit mi-a furat pantofii ca să nu mă mai lase să plec. Partida de sex a durat puţin, zece minute, nici nu am ştiut când s-a întâmplat. Oricum nu mai vreau să aud de spagheta asta." :))))))
  • Acest individ (n.r Mihai Morar) este un mârlan, un ţăran şi un neam prost. Dacă nu se potoleşte cu atacurile la adresa mea o să dezvălui mai multe lucruri din trecutul lui. Am auzit că e şi homosexual. Îi sugerez să stea liniştit pe funduleţul lui încercat cu pantalonii aia strâmţi pe crăculeţ( moderatorul a adus în emisiunea sa de la Antena 2 un bărbat abia ieşit din puşcărie şi l-a prezentat drept "iubitul Oanei Zăvoranu"  
  • Poţi să spui multe despre Oana Zăvoranu. Că este excentrică, imprevizibilă, zglubilitică, că este vulcanică. Dar nimeni, niciodată, nu a avut curajul să o facă pe Oana Zăvoranu o femeie uşoară. Tu ai tu multe centuri strânse în jurul capului, domnule pipiatru. Nu ai loc din cauza fundului meu mic şi tonifiat, pe care îţi doresc să mi-l mănânci? Te voi da în judecată, pârlitule de pipiatru care eşti! Te-ai născut un anonim şi vei muri aşa. Eşti praf şi pulbere. O să regreţi cuvintele pe care le-ai spus, neica nimeni ce eşti tu!" - (prof. dr. Florin Tudose, i-a pus un diagnostic dur Oanei Zăvoranu: "Fără spectatori, ar fi o simplă centuristă")

simi_for spunea...

Imi place de Oana mult! E foarte tare:)
Nu stiu ce are toata lumea cu ea?!...probabil invidia:P
Pup!

andreea spunea...

nu! fara telespectatori ar fi o simpla magalagioaica.
si ma intreb ce anume e de admirat la asta.
televiziunile romanesti sunt o cloaca de mahalagisme si libidinosenii, nimic mai mult.

Laura spunea...

Suntem satui de 'vedete' din astea care apar in presa sau in emisiuni pt ca initiaza un scandal. Nu au nimic interesant de zis, asta e adevarul!

Anonim spunea...

Hei!Va citesc Zuzelor,imi sunteti foarte dragi.V-as ruga sa postati un articol despre ritualul vostru de ingrijire,ce masti folositi,cat de regulat va faceti pedichiura(si alte lucruri legate de frumusete) si sa recomandati cel mai bun produs pt. fiecare categorie.(Ex:eu pt. corp folosesc uleiul de masline care imi catifeleaza pielea)
Vreau sa stiu o crema buna de ochi si de seara daca se poate.In plus,care e diferenta dintre o crema de noapte si una de zi?Naturale,fara parabeni si chimicale.Ar fi dragut sa deschideti o tema in care fiecare sa isi spuna micile secrete care ne infrumuseteaza.Aflam lucruri noi si poate le imbunatatim pe cele vechi,nu?
Succes cu blogul si mai multe articole despre frumusete.Lasati-o pe oana zavoranu,e plin cancanul de ea,nu vrem sa o vedem si aici.Pupici.

An spunea...

Eu nu sunt o fana asa mare Oana zavoranu adica mi se pare ca are un tupeu exagerat in ea. Am vazut si eu emisiunea aseara ,chiar m-a amuzat . Este amuzant , si da face show. Si bineinteles , orice televiziune la care este adusa face un rating destul de mare.
Mi se pare ca nu ea va fi cea care va da in judecata , ci din contra , va fi cea care este data in judecata de catre acel Mirco pe care l-a facut (homosexual -fara probe) .

Zuzele spunea...

Anonim, va urma si materialul pe care ni l-ai propus tu! :) Multumim :*

Let's make a diva spunea...

mie sincer nu mi place de ea..nici n-am asculatat-o vorbind ,dar dupa 2 minute deja trebuie sa schimb canalul..acum fiecare cu gusturile lui,,insa mi se pare "tzatza"

Butterfly spunea...

Pe mine m-a dezamagit Oana la faza cu Tudy, chiar am crezut-o atunci cand afirma ca nu are nimic cu el, mai ales ca ea zice ca e sincera, ca nu are nimic de ascuns. Pana la urma s-a dovedit ca Pepe avea dreptate si ca de fapt spune numai ce ii convine. Ar fi fost frumos din partea ei sa isi asume responsabilitatea. De atunci nu mai cred nimic din ce zice.

Unknown spunea...

mie nu imi place deloc fata asta si nu cred ca mi se trage de la invidie, ma simt mult prea bine in pielea mea. :)

lumea trebuie sa inteleaga ca exista lucruri INTIME care trebuie sa ramana INTIME.
daca apare o pipita si da detalii de prost gust mi se pare ca este doar vulgara, necitita, fara bun simt, nicidecum sincera (sincera ar fi fost daca i-ar fi zis amaratului ala de pepe adio inainte sa-l insele) sau directa (poti fi direct si concis fara limbaj colorat, oana seamana cu fetele din cartier de la mine si d-zeu stie ca multe dintre ele nu au nici 8 clase, poate sunt si orfane, cu parinti puscariasi).
in fine, eu sunt satula de "personajul oana zavoranu", asa arata un copil mult prea rasfatat, imatur si iresponsabil, nu o DOAMNA demna de admirat:)

Anonim spunea...

Oana Zavoranu are acelasi cuvinte in discursul ei obosit la adresa oricui nu o ridica in slavi, ba mai mult o critica: nimicule, anonimule, homosexualule, distrusule, amaratule, prafetule, o sa regreti, am informatii grave despre tine pe care o sa le divulg (asta cred ca e de la prietenul ei Dan Diaconescu), etc.
Si cel mai tare pe lumea asta o dernajeaza nu sa fie hulita, injurata, contestata, ci IGNORATA.
Ceea ce ar trebui sa facem cu totii ca sa dispara mahalagioaica asta de la televizor. nu am copii, dar daca asa avea nu mi-ar placea ca intr-o zi sa-mi spuna fetita mea ca e ok sa danseze pe facebook in chiloti, ca asa face si oana zavoranu, care este invitata peste tot la televizor, deci este o persoana importanta si admirata.

Unknown spunea...

Mi-a placut si inca imi place atitudinea de rebela a ei,faptul ca spune lucrurilor pe nume, ca nu este o ipocrita,dar ca orice om are defecte desigur, Oana nu face exceptie.
In ultimul timp comportamentul ei lasa de dorit-nu aplaud despartirea de Pepe-un baiat extraordinar si cu mult bun-simt-dar nici neintelegerile dintre ea si mama ei-care tot mama ramane si ar trebui sa si-o aproprie sufleteste...darrr dincolo de aceste aspecte desi este o persoana publica ,nu stim care sunt de fapt jocurile de culise,care este adevarul din spatele aperentelor...ca atare evit sa o judec aspru cum faceti majoritatea.
Expunandu-si public viata, si-a asumat un risc e adevarat, insa nu cred ca cei care(nu zic toti, dar majoritatea -care posteaza si pe FB-)o arata cu degetul sunt atat de "imaculati". In spatele unui monitor si a unui profil fals oricine poate fi zmeu...insa in realitate...poate nu are nici dupa ce bea apa..dar judeca si arunca vorbe urate.Astia suntem....daca OTV-ul sau alte publicatii de scandal nu ar avea"fani"care sa ii citeasca, cu siguranta dive gen Oana Zavo nu ar creea atatea controvorse, discutii, dispute...asa ca atata timp cat citim, urmarim o publicatie, emisiune suntem partasi la acel context de mahala oricat incercam a ne eschiva...a, da, inlegatura cu diagnosticul pus de dr respectiv:)))este impropriu spus,exagerat, "a fi centurista"--NU este un diagnostic donsoarelor ce naiba...iar termenul de nebuna, nebunie nu se incadreaza nici el la vreun diagnostic medical:)

Felicia spunea...

Stii, e o diferenta intre oamenii sinceri, care iti vor raspunde la intrebari atunci cand ii intrebi, si o tzatza care isi da cu parerea fara sa fie intrebata!

stilistele spunea...

nu, nu e pe gustul meu, nu mi se pare un exemplu bun, mi se pare doar ca are o gura spurcata, care, paradoxal, o face uneori delicioasa in discurs. Dar atat...

Gya spunea...

Ce o caracterizeaza poza:))))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search