duminică, 25 septembrie 2011

Daca si tie iti luceste tenul, atunci trebuie sa citesti!

Sa nu va tin in suspans, minunatul produs pe care l-am descoperit acum vreo doua luni si care mi-a devenit rapid cel mai bun prieten este Lierac Mat-Chrono crema regeneranta. Este o crema fenomenala. Review-ul de mai jos l-am scris pe site-ul beautyroom.ro, la doua saptamani de la primirea cremei (17 august), in urma unei campanii de review-uri pe pagina de facebook a site-ului.



"Acum 2 saptamani si un pic am facut cunostinta cu Lierac Mat-Chrono, primul meu produs Lierac. Mi l-am dorit mult pentru ca stiam ca va fi salvarea mea in lupta cu tenul gras si porii dilatati, probleme care se accentueaza vara, in zilele caniculare. Am incercat tot ce se putea incerca, tratamente peste tratamente, unele foarte scumpe, altele preparate in casa, din ingrediente naturale, masti cu argila, cu aspirina, cu zeama de lamaie. 

Citeste in continuare!

Nimic nu a functionat, iar tenul meu parca producea din ce in ce mai mult sebum. Nici macar fondul de ten pentru piele grasa nu facea fata, nici pudra matifianta, nimic. Din descrierea Lierac Mat-Chrono de pe acest site am aflat ca matifiaza, dar si regenereaza pielea datorita extractelor de alfalfa si orez. Alfalfa este supranumit “tatal tuturor plantelor” pentru ca are efecte terapeutice multiple datorita unor mari cantitati de beta-caroten, vitamina B, C, D, E, K, U si minerale ca potasiu, fier, calciu si fosfor. Mai contine opt aminoacizi esentiali si o mare cantitate de clorofila, un foarte bun detoxifiant. M-am convins de asta dupa prima utilizare. Am aplicat seara, o cantitate potrivita, pe tenul demachiat si “pudrat” cu o boare de apa termala si mi-a placut foarte mult efectul imediat al acestei crème. Se intinde foarte bine, insa nu este deloc grasa, dar nici nu lasa pielea uscata, ca alte crème matifiante pe care le-am mai testat. Pielea este foarte matasoasa, fara pelicula grasa si pare cumva de parca tocmai a suferit un lifting:)

A doua zi, cum mi-a sunat alarma, mi-am pipait intai pielea sa vad daca este unsuroasa si in special, zona nasului pentru ca acolo se ingrasa cel mai tare. Ei bine, nici vorba de asa ceva! Efectul satinat s-a pastrat pe timpul noptii si chiar daca pentru zi am aplicat o crema hidratanta si apoi fond de ten, iar pielea nu a lucit absolut deloc. Nu a fost uscata, ci foarte elastica si placuta la atingere, dar nu m-am putut abtine sa nu ma uit in oglinda de 30 de ori in ziua aia pentru ca mi se parea ireal ce se intampla. In afara de asta, urmele de la niste cosuri mai vechi au disparut ca prin minune. Pielea era curata, luminoasa si cu o culoare uniforma, iar de cicatrici nici vorba. De atunci nici ca mi-a mai aparut vreun monstrulet pe fata.
 
Pe o caldura de 30 si ceva de grade, tenul meu nu stralucea, nu s-a ingrasat deloc si, repet, pielea parea mai intinsa. Chiar m-au intrebat niste colegi daca am mai slabit  In urmatoarele zile m-am obisnuit cu senzatia, iar intr-una din seri am facut un experiment si am folosit o crema normala, pe care o foloseam inainte de Lierac Mat-Chrono. Am ajuns rapid la concluzia ca nu mai vreau alta crema pe pielea mea in afara de Mat-Chrono pentru ca a doua zi, mi-a lucit pielea ca o bucata de slanina uitata la soare:)
Abia m-am intors din Grecia unde stie toata lumea ca este si mai cald decat la noi, iar seara, dupa o zi lunga de plaja, pielea mea inrosita de la soare nici ca-si gasea alt remediu mai bun decat Lierac Mat-Chrono. In afara de hidratarea pielii care a avea contact toata ziua cu o apa foarte sarata, a avut si un efect de calmare al arsurilor solare. Am imprumutat crema si fetelor care m-au insotit in vacanta si toata lumea a fost incantata, mai ales ca una dintre prietene are tenul muuult mai gras decat al meu si cu foarte multe cosuri pe frunte. In numai o saptamana, si-a jurat ca nu va mai folosi alta crema decat Lierac Mat-Chrono pentru ca a scapat de pielea lucioasa, dar si de cosurile care s-au uscat si nici ca au mai aparut. Ne place foarte mult, tuturor, aceasta crema si chiar daca este usor mai scumpa decat alte produse care promit matifiere, isi merita toti banii pentru ca bifeaza cu brio toate efectele pe care le promite pe eticheta".

Dana12 spunea...

Suna foarte bine. Poti sa imi spuiunde gasim crema? In farmacii, pe vreun site online?

Multumesc!
Dana

Anca M spunea...

Eu am avut Mat Chrono emulsie hidratanta si nu mi-a placut deloc. Nici macar faptul ca dadusem peste 150 RON pt 30 ml de produs, nu m-a convins sa o folosesc pana la capat. Am aruncat vreun sfert din ea...nu a facut the great job I was expecting for :( Cea mai buna solutie pt cele carora le luceste tenul este o masca de argila aplicata pe ten dimineata, inainte de orice altceva (crema, fdt). Sau si mai bine, sa incerce sa rezolve cauzele, nu sa mascheze efectele. Ar fi ideal...

Zuzele spunea...

Anca, nu stiu cum este emulsia, insa crema este foarte buna! Foarte, foarte buna! :)Am incercat si eu trucul cu masca de argila si imi usca exagerat de mult pielea, ajunsesem sa ma cojesc pe nas, pe frunte si simteam ca ma strange rau de tot, parca imi tragea cineva de piele pe la tample :))
Cauzele cred eu ca ar trebui tratate in primul rand prin alimentatie si sa eliminam din farfurie prajelile, preparatele grase, carnea, dulciurile...

Zuzele spunea...

Dana, in farmacii, da!:)

Anca M spunea...

@Zuzele, sigur ca da! Trebuie sa avem grija in primul rand la alimentatie. Dar mai sunt si alti factori de natura hormonala...etc. Doar ca prea putine fete sunt dispuse sa faca verificari mai amanuntite. Sau chiar daca le fac, exista sanse mari sa dea peste medici total incompetenti care sa le taie avantul dupa primul consult

delia spunea...

imi puteti spune la ce pret este?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search