miercuri, 28 septembrie 2011

Ta naaaa!!! Crema de fata a anului 2011 este....

...Crema Hidratantă Gerovital Plant !

Crema Hidratantă Gerovital Plant este singurul produs românesc care a fost premiat în cadrul Produsul Anului 2011, în urma voturilor a 4000 de respondenţi. Rezultatul astfel obținut este și o consecință a cercetării continue și inovației permanente, care plasează brandul Gerovital ca „deschizător de drumuri” pe segmentul produselor de îngrijire a tenului.  Inovația noii game constă în formulările fără conservanţi, fără parabeni, cu extract organic de floare de colţ şi un complex de plante autohtone, recunoscute pentru beneficiile lor. 

Detalii in continuare!


În urma evaluării instrumentale, rezultatele au relevat faptul că, folosind Crema Hidratantă Gerovital Plant, nivelul de hidratare a crescut cu până la 49,4% după o oră de la prima aplicare, alături de un efect semnificativ de creştere a elasticităţii pielii cu 60%. Crema hidratantă Gerovital Plant conţine extract organic de Floare de Colţ, cu efecte antioxidante şi calmante, protejând pielea împotriva factorilor de mediu nocivi.  


A fost lansată si o pagină dedicată tuturor celor care folosesc Gerovital, prin intermediul căreia consumatoarele Gerovital sunt invitate să împărtăşească experienţele, impresiile şi părerile despre produsele Gerovital. Pagina „Și eu folosesc Gerovital!” poate fi accesată la adresa www.gerovital.ro.

Zuza O spunea...

O ador!!!! Cred ca am avut de o suta de ori crema asta

Mari spunea...

cea mai tare crema ....:)

zuza G spunea...

:) Eu n-am folosit-o, dar daca zici ca e asa de buna, ma risc :P

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search