sâmbătă, 29 octombrie 2011

El e fratele boschetar al Madonnei !

Am gasit in Daily Mail un articol care m-a impresionat profund. Anthony (55 ani) este fratele Madonnei si este boschetar. Si-a pierdut locul de munca in urma cu un an si jumatate si de aici a inceput calvarul lui. Locuieste sub un pod, in frig si mizerie, mananca din gunoi si nu stie daca va trece cu bine peste aceasta iarna. 
In tot acest timp, sora lui multimilionara... este sora lui multimilionara. Asta spune foarte mult despre cum este, de fapt, Madonna. Ca om. Nu stiu daca intre ei exista neintelegeri, ce fel de relatie au si ce probleme au intampinat de-a lungul vietii. Si nici nu trebuie sa se tina cont de asa ceva, intr-o astfel de situatie. Stiu doar ca eu n-as putea inchide ochii noaptea si nu m-as putea aseza la masa stiind ca am un frate care doarme pe strazi, in prag de iarna si mananca resturi aruncate de altii.
Ar trebui macar sa-l ajute ca pe un sarman oarecare, daca nu ca pe un frate. Nu inteleg cum te bati cu pumnul in piept ca sustii cauze umanitare si ca finantezi nu stiu ce actiuni caritabile dintr-un colt uitat de lume, iar fratelui tau sa-i intorci spatele. Si daca ar fi un alcoolic nenorocit, un criminal, un hot, un drogat, un orice este mai rau pe lume, atata timp cat este fratele tau, merita ajutor!

"The last time that Anthony Ciccone saw his sister Madonna, she was stepping out of a luxury limousine, shattering the quiet of a peaceful American Midwest town as flashing camera bulbs and screaming fans greeted the arrival of one of the world’s most famous women. Madonna was the star attraction at a film festival three years ago, while Anthony was just another face in the crowd. 
While the Material Girl owns six expensive houses in London alone, just about everything Anthony owns can be fitted into the plastic shopping bag he carries around with him.

With Anthony accusing Madonna and other family members of ‘washing their hands’ of him, the startling contrast between his life and his sister’s has inevitably raised the question: how could a woman with a $650 million fortune leave her brother in such desperate straits?

‘I’m a zero in their eyes; a non-person, an embarrassment,’ he tells me, his voice rising.

‘If I froze to death, my family probably wouldn’t know or care about it for six months.’

Restul articolului il puteti citi AICI



suey spunea...

cred ca ai citit tot articolulu, nu? acolo spune ca a fost dat afara de la locul sau de munca chiar de tatal sau (in varta de 80 de ani) si ca madonna s-a oferit in repetate randuri sa il ajutecu conditia ca el sa se interneze la o clinica de dezintoxicare. nimanui nu ii poti face bine cu forta.

Zuzele spunea...

exact ce am spus: poate fi cel mai mare drogat, alcoolic, golan de pe lume. Atata timp cat iti este frate, nu merita lasat sa moara de foame si de frig!

sarah spunea...

ba eu cred ca merita pentru ca singur a refuzat ajutorul Madonnei.si acum sufera consecintele fapelor sale,nu este Madonna vinovata ca el e alcoolic si dependent de droguri.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search