vineri, 7 octombrie 2011

J'adore Dior & Charlize Theron

Dragelor, nu cred ca exista vreuna dintre voi care sa nu fi mirosit cel putin o data minunatul parfum al casei Dior, J'adore. Asa cum stiti, Zuzele sunt fane infocate ale parfumurilor Dior :), iar astazi am fost onorate sa participam la lansarea oficiala a noii esente J'adore Eau de Toilette.
Inainte sa va vorbesc despre parfum sa si va arat fotografii de la evenimentul cu miresme de mandarina, violete, citrice, vanilie sau frezii, va las in compania spotului publicitar al acestui parfum care o are in centrul atentiei pe actrita mea preferata, Charlize Theron. Nici nu cred ca era mai potrivita vreo alta femeie care sa promoveze miresmele J'adore!  
Scenariul este pe cât de simplu, pe atât de spectaculos în imagini: Charlize urcă repede treptele Sălii Oglinzilor din Versailles pentru a ajunge la o prezentare de modă. În culisele show-ului dă peste Marlene Dietrich, Marilyn Monroe şi Grace Kelly. Feţele celor trei iconuri sunt generate pe calculator printr-un procedeu fărăcusur. Regizorul este nimeni altul decât Jean Jacques Annaud, cel care şi-a pus amprenta şi pe filmul "Şapte ani în Tibet".

Cupcake Splendens spunea...

e foarte frumusica in reclama asta:)

byanca spunea...

charlize e incredibil de frumoasa !!!!

Anonim spunea...

Jean-Jacque Annaud a regizat filmul meu preferat-L'amant, ecranizare dupa romanul eponim al scriitoarei franceze Marguerite Duras. Vi re recomand pe amandoua cu multa caldura!
Cristiana

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search