luni, 17 octombrie 2011

Parfumuri pentru iarna si povestile lor


La final de septembrie FashionandBeauty.ro si Beautik Haute Parfumerie au organizat evenimentul "Rasfat olfactiv de toamna". Gandit ca o calatorie olfactiva printre aromele de toamna,  in magazinului Beautik Haute Parfumerie de langa piata Dorobanti ce ofera intimitatea unui budoar cu parfumuri rafinate, evenimentul a marcat totodata si primul eveniment FashionandBeauty.ro.
In parfumerie, precum in moda, exista tendinte noi iar in toamna 2011 cele mai cautate sunt parfumurile care imbina notele proaspete cu cele senzuale si misterioase. Notele calde de ambra, lemn de santal, mosc sunt completate cu cele florale de iris, flori de portocal si iasomie si cu cele gurmande de vanilie si cacao. Beautik a selectat special pentru acest rafat olfactiv cateva dintre parfumurile potrivite sezonului rece:  

Parfumuri feminine
Caron, Lady Caron - creatia definitorie a elegantei

Caron, cu o traditie de peste 100 de ani, este casa de parfumuri care a marcat lumea parfumeriei. In aceasta toamna Lady Caron este creatia difinitorie a elegantei. Note fructate de zmeura si piersica se armonizeaza perfect cu cele de absolut de iasomie pentru a crea parfumul sofisticat, accesoriul de lux  al oricarei femei.
Lista completa in continuare!




Molinard, Iles D’or - un parfum feminin si senzual

Casa Molinard a fost fondata  in 1849 in Regiunea Grasse in sudul Frantei, locul de nastere al industriei parfumeriei, si a ramas pana azi un nume marcant al parfumeriei de lux. Iles d’or  este un parfum cu note fructate si florale. Iasomie, nuga, vanilie si lemn de santal sunt notele ce se imbina armonios pentru a crea un parfum feminin si senzual. 



Rance, Helene - oda dragostei romatice si a jovialitatii tineretii

Parfumierul Francois Rance alege Grasse, capitala mondiala a parfumurilor pentru a lansa in 1795 propria casa de parfumuri. Rafinamentul si ingeniozitatea sa atrag atentia lui Napoleon care il numeste parfumier personal.  Helene este un parfum extrem de feminin,  o oda a dragostei romatice si a jovialitatii tineretii. Notele proaspete, delicate de lacramioare si narcisa si cele ale frunzelor de violeta se imbina cu aromele fructului pasiunii, creand un parfum delicat si armonios, cu tonuri senzuale.



Escentric Molecule 01 - parfumul magnetizant

Escentric Molecule este casa de parfumuri care declanseaza revolutia in lumea parfumeriei, starnind mister si obsesie. Molecule 01, este parfumul ce contine Iso super, un ingredient cu impact olfactiv magentizant  asupra celor din jur asemanator feromonului.



Juliette Has a Gun, Vengance Extreme - parfumul femeii cu un gust suprem pentru seductie, provocare si razbunare

Stranepot al faimoasei creatoare haute couture Nina Ricci, Romano a lansat primul parfum in celebrul Colette din Paris, la numai 28 de ani. Cu o mostenire de invidiat, creatorul a transpus personajul lui Shakespeare in secolul 21, pentru a initia o colectie de parfumuri unice. Pentru cel mai nou episod Juliette Has a Gun, Venageance Extreme, creatorul Romano Ricci a fost inspirat de o femeie plina de pasiune. O femeie cu un gust suprem pentru seductie, provocare si razbunare. Un parfum intens din clasa chypre, care isi extrage senzualitatea dintr-o doza de paciuli si una de trandafir



Maison Francisc Kurkdjian, Aqua Universalis - o explozie de atractie si eleganta

Desi nu s-a nascut in Grasse, Franta, la varsta de doar 15 ani, Francisc Kurkdjian si-a descoperit pasiunea pentru parfumerie. La numai 25 de ani a realizat primul parfum pentru Jean Paul Gaultier, Le Male. Una dintre aromele care au facut senzatie este Aqua Universalis, un parfum floral cu note proaspete de bergamota, lamaie sicialiana, lacramioare si portocale dulci, completate cu note lemnoase de mosc. Un buchet seducator, care poate fi folosit indiferent de momentul zilei sau de personalitate. O explozie de atractie si eleganta, o viziune magica asupra universului.




Parfumuri masculine:

Caron, Yuzu Man -  parfumul barbatului puternic si fermecator

Richard Frayasse, parfumierul casei Caron lanseaza un parfum ce uimeste si seduce deopotriva. Lemnul de cedru, de santal se imbina cu notele de Yuzu si verbena pentru a crea parfumul barbatului puternic si fermecator.



Rance, Le Roi Empereur - parfumul din epoca elegantei si a rafinamentului

Le Roi Empereur realizat de Rance in 1795 este o creatie imperiala cu note condimentate si note seducatoare de ambra. Reinventat in 2011, parfumul seduce prin notele de floare de portocal, anason si mosc. Aceasta creatie masculina ne poarta cu gandul in epoca aristocratiei, o epoca a elegantei si rafinamentului.



MFK,  APOM pour home - parfumul care radiaza cladura orientala

Talentatul parfumier,  Francis K. ne invita la o calatorie in Liban, un loc ideal pentru a pastra mereu in suflet o amintire olfactiva unica.  APOM, "A Part Of Me", o parte din personalitatea ta in memoria celorlalti. Un parfum sofisticat, cu note de floare de portocal, lemn de cedru si ambra. Parfumul radiaza si vibreaza de caldura, intr-un spirit oriental.


iri spunea...

parca am simtit asa un miros doar din descriere:)) cat despre vanilie, yummm=p~

adela sirghie spunea...

De-abia astept sa vad ce noutati vor prezenta Beautik maine la lansare:)

Zuzele spunea...

Si euuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!:)

Al spunea...

sper sa apara aceste parfumuri si in magazine online specializate de parfumuri cum e aoro.ro pentru a fi accesibile cat mai multor persoane...

Anonim spunea...

Parfumurile lor vor ajunge in curând la aoro. Povestea asta frumoasa a mers la deschidere. Acum au renuntat la multe branduri celebre in favoarea unor noutati, f. slabute, care n-au nimic de-a face cu nisa.
In plus, majoritatea caselor de parfumuri vand online, exista site-uri occidentale f. prompte si serioase, cu preturi mult sub cele practicate de ei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search