duminică, 16 octombrie 2011

Primele cereale romanesti

Stiai ca fulgii de porumb Fortza sunt primele cereale romanesti pentru micul dejun? Anul acesta au implinit 40 de ani! Habar nu aveam de treaba asta, dar pot spune ca imi plac foarte mult. Intre timp, au aparut mai multe imitatii de fulgi de porumb, insa Fortza mi se par cei mai crocanti si mai gustosi. Mie imi plac simpli, ca si materie prima de rontait toata ziulica la birou sau in fata televizorului in loc de chipsuri sau alte prostii sau cu iaurt.

În 1971, se produceau pentru prima oară la noi în ţară, la fabrica Titan din Bucureşti, fulgii de porumb Fortza.

„Fiind de profesie Inginer Morărit şi Panificaţie, cunoşteam tehnologia care stătea la baza producţiei fulgilor de porumb, însă nici nu mâncasem şi nici nu văzusem cum se fabrică acest produs. Atât eu, cât şi ceilalţi colegi ai mei, toţi foarte tineri la acea vreme, am fost foarte curioşi să încercăm fulgii, dar şi încântaţi că lucram la această linie, o noutate absolută la momentul respectiv. Linia de producţie pentru fulgii de porumb Fortza a fost printre primele linii de acest tip instalate într-o ţara din Sud-Estul Europei şi era una extrem de performantă”, poveşte Ana Livia Iliescu, Şef de secţie la momentul la care a s-a început producţia fulgilor.

„Consumatorii noştri preferă fulgii de porumb Fortza în special pentru gustul lor, apoi pentru preţul avantajos pe care-l au la o calitate foarte bună şi nu în ultimul rând pentru conţinutul bogat în minerale şi vitamine” explică Violeta Niculae, Marketing Manager Titan.
Toţi cei care iubesc fulgii de porumb Fortza sunt invitați să acceseze pagina de Facebook Fortza - https://www.facebook.com/Fortza, unde pot să afle mai multe despre produse, să participe la concursuri şi să câştige premii aniversare.






Miuri spunea...

si mie imi plac mult Forza.. chiar sunt cei mai gustosi :)

Cupcake Splendens spunea...

imi plac forza cu miere:)

ViataAreGust spunea...

Forza cu miere:X

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search