marți, 13 decembrie 2011

Eu stiu cine va castiga Vocea Romaniei!!!!

Cristina Shopping Therapy spunea...

eu sper ca nu :(

Zuzele spunea...

Cristina, nu-ti place Canaf? Eu il consider original, special, plin de emotie si de talent. Este el si restul :) Pe cine preferi din concurs?

Cristina Shopping Therapy spunea...

Imi place tipul cu pieptul la inaintare :)) Da stiu, sunt cam superficiala :P

simi_for spunea...

Canaf e talentat....dar nu cred ca el reprezinta vocea Romaniei...am pretentii mai mari de la poporul asta, ma refer pe plan muzical. Mie imi place Dragos:).

Special Koko spunea...

Ma bucur sa vad ca nu sunt sigura care -l admira...De castigat nu cred c-o sa castige, sunt multi care atrag mai mult publicul si cu voci mai comerciale (nu ca acest lucru ar fi rau, toti mi se par incredibil de talentati), dar sper din suflet ca el sa aiba un viitor in muzica...e original, e deosebit si transmite atata emotie, e greu sa nu fii miscat...Sau ma rog, trebuie sa fii prea marcat de "bumtzi-bumtzi"sa nu simti ceva:))

Zuzele spunea...

@ Special K, nu este nimeni peste Canaf! Pur si simplu, NU este!:) Se cauta o voce speciala, iesita din turma, un om care face senzatie, show. Toti au voce frumoasa ca altfel nu ar fi ajuns pana acolo, dar sunt produse in serie:) Ca si cosmeticele, ca parfumurile :))) In schimb, Canaf este unul de nisa, unul special, nu accesibil tuturor si nu se gaseste pe toate tarabele:P Canaf ar face senzatie indiferent de publicul sau juriul in fata caruia ar canta, in orice tara :P

@ Simi, Dragos are o voce buna, foarte buna, dar nu este cu nimic mai presus decat altii cu voce foarte buna. Parerea mea :)

@ Cristina, si mie imi place sexy loverul puloverul :)) Toti care au ajuns pana aici suntt foarte tari, numai ca...asa am eu impresia...juriul cauta pe cineva special, altfel decat restul. Ramane de vazut cine pe cine :P

Mademoiselle spunea...

Daaaaaaaaaaaaaaa el el el :X:X:X:X Imi doresc sa castige el ,e prea original :)

Anonim spunea...

Ar fi un caz fericit pentru PRO TV.
Pana acum,nu au promovat cine stie ce valori la emisiunile cantacistice.
Deci,nu au fost foarte profitabili.
Ori, cu nenea Canaf chiar s-ar scoate,sa ma exprim plastic. Si canta, face si show, are si un accent neaos, care ar rascoli pe multi,e si charismatic, mai si gateste acasa,il are si pe Dumnezeului bluesului in el,are si cultura muzicala,are deja si repertoriu,deci nu ar avea mult de munict cu el.Si un album, si colaborare cu Loredana, si concerte, ca a prins deja la public,iese ceva. Si la modul cum il promoveaza si in Libertatea, asta cred ca vor sa faca.
Si eu l-am votat,doar e din targu mieu! Asa am realizat si noi ca orasul asta nu e chiar asa mort cum il credeam, ci altii au adormit. Dar la un concert cu Canaf, tot voi merge.
R.

Mirela Niculai spunea...

mi se pare foarte tare tipul, dar cred ca totusi nu va fii el

Organizari evenimente spunea...

Eu sincer o preferam pe "Brutarita" - frumoasa, talentata..finutza.

Anonim spunea...

Sper sa nu ma sperie factura la telefon, dar il votam si seara asta!
Prea original!
Raluca

Alex spunea...

Bine ca a iesit. Ar trebui sa fie sprijiniti romanii, nu tiganii sau strainii... luati aminte finala de la romanii au talent!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search