sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Jurnal de beauty III - produsele pentru par

De cand ma stiu sunt in cautarea produselor perfecte pentru par si asta pentru ca nu am un par foarte usor de intretinut, nici foarte des, nici disciplinat, nici in nici un fel. Am auzit persoane care spun "eu pot sa-mi spal parul cu orice fel de sampon, nu folosesc balsam, nici masca si arata foarte bine". Si arata! Eu nu fac parte dintre acele persoane. Eu ar trebui sa-l spal zilnic pentru a arata asa cum
vreau eu, insa nu o fac intotdeauna, iar iarna il spal o zi da, una nu. Se ingrasa repede, firul este subtire si fragil. Pana acum a si cazul in prostie, insa am rezolvat problema asta cu Perfectil.

Setul de sampon si balsam Joico K-PAK Color Therapy mi-a placut foarte mult. Recent am folosit ultima picatura, insa povestea noastra de amor nu se va opri aici pentru ca il voi recumpara, cu siguranta. Spuma foarte fina si foarte placut parfumata a samponului imi spala foarte bine parul, iar balsamul il nivela exact asa cum imi place mie. Parul era foarte stralucitor si moale si firele disciplinate se indoiau la varfuri, de parca erau coafata cu ondulatorul:)
Despre Keune Care Line Vital Nutrition sampon si balsam cu minerale esentiale, proteine si Provitamina B5, destinate parului poros, deshidratat, degradat nu pot spune ca m-au impresionat foarte tare. Mi-am simtit parul imbacsit dupa ce le-am folosit, nu-mi treceau degetele usor prin par si simteam ca se incurca repede. Imediat dupa uscare, parul era lucios, insa acest efect nu s-a pastrat mult timp. Mirosul lor este foarte placut, insa eu nu pot spune ca le ador. Contine polimeri cationici pentru ca parul sa fie mai usor de pieptanat, insa eu nu am simtit acest lucru. Ba din contra, daca ar fi sa compar cu Joico de mai sus.

Joico K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil, in varianta mini mai sus (stanga), imi place mult, dar mult de tot. Pe eticheta scrie ca : Se recomanda pentru pentru parul uscat, par agresat chimic si/sau termic. Color Oil Therapy incepe procesul de reconstructie, are o formula unica cremoasa, curata delicat parul, restabileste pierderea amino-acizilor in zonele in care cuticula este afectata, completeza acea zona, fixeaza culoarea. Sporeste elasticitatea, stralucirea si vigoarea firului de par, restabileste sanatatea naturala a firului de par, protejeaza si amplifica stralucirea culorii parului vopsit, oferind protectie acesteia impotriva decolorarii.  
Eu nu pot spune decat ca respecta tot ceea ce promite! La oferta AICI !

Joico K-PAK RevitaLuxe Bio-Advanced Restorative Treatment (dreapta) nu m-a socat pentru ca ma asteptam ca trebuie sa fie foarte bun. Il aplic o data pe saptamana, in loc de balsam, si pe langa parfumul demential care te obliga parca sa il tii in par trei ore si sa il feresti cat poti de dus, ca nu cumva sa-l pierzi, acest tratament lasa parul incredibil de matasos si de lucios. Devine o obsesie sa-ti treci degetele prin par:) In plus, parul se aseaza foarte bine, chiar daca porti caciula. Contine extract de aloe, ulei de jojoba, Keratin Peptide Complex, Keratin Amino Acids, Joico Quadramine Complex. La oferta AICI ! 

Vitality's Intensive Active Repair este un gel usor uleios, dar care nu lasa parul gras, care se aplica pe varfuri sau pe toata lungimea pe parul uscat cu prosopul, inainte de folosirea instrumentelor de coafat. Protejeaza parul impotriva agresiunii inevitabile a uscatorului de par, a ondulatorului, placii de indreptat, etc. si il lasa lucios si elastic.

Despre Mytiyc Oil de la L'Oreal Professionnel am povestit, cu lux de amanunte, AICI

Despre cat de mult imi place Fudge, am scris AICI

Despre Goldwell Green, am scris detaliat AICI

Despre balsamul Label M am scris AICI si despre tratamentul Pantene Brunette Expressions am mai scris AICI. Il folosesc cu orice fel de sampon si rezultatul este mi-nu-nat!!! Din pacate, acesta este ultimul tub si ultima data cand m-am interesat nu se gasea in Romania. Eu l-am luat din Londra si este unul dintre cele mai bune produse pentru par folosite, comparabil cu produse scumpe si foarte scumpe.

Samponul Tigi Bed Head Self Absorbed Mega Nutrient este un cocktail de vitamine ( A, B2, B5, D3,E) care se adreseaza, in special, parului agresat termic si chimic, vopsit si revopsit, coafat si recoafat, uscat si fara stralucire. Miroase a citrice, foarte placut si revigorant si imi place ca spala foarte bine, fiind nevoie de o cantitate micuta de sampon pentru fiecare dus. Eu nu am parul pe moarte, insa un plus de vitamine nu strica niciodata:) Il lasa neted si moale, lucios si disciplinat si mai are un plus: este pentru utilizare frecventa!

Samponul TIGI Catwalk Oatmeal & Honey contine vitaminele A, B si E, confera stralucire parului si il face matasos. De regula, se adreseaza parului care are nevoie de extra ingrijire, celui agresat chimic si termic, insa eu ma impac foarte bine cu el, chiar daca il am destul de sanatos. La urma urmei, ce rau poate face?!
 
Despre minunea rosie de la Tigi am scris pe larg AICI! Este pur si simplu bestial si ma bucur ca ne-am reintalnit!:)
 
Setul de sampon si balsam Joico K-PAK Reconstruct a intrat de curand in posesia mea si nu ma pot pronunta foarte bine. Mi l-am cumparat impreuna cu o prietena care i-a fost fidela si care imi spune ca ii place foarte mult. Eu m-am spalat doar de vreo trei ori pana acum si, deocamdata, nu am ce sa-i reprosez. Curata bine, chiar din prima, are un miros de caramele cu fructe, lasa parul stralucitor si moale, insa un picut cam prea moale pentru gustul meu. Dupa o mai lunga folosire, voi reveni cu detalii! Pe beauty-store.ro il gasiti la superoferta!
Irene spunea...

si eu mi-am achizitionat de la TOPLINE setul K-Pak reconstruct .. am inceput sa-l folosesc,insa nu am vazut o mare schimbare.mai astept,avand in vedere ca azi m-am spalat a doua oara .. si nu am aplicat masca decat o data :-? tu iti aplici masca de la joico de fiecare data?

Zuzele spunea...

Irene, este mult prea devreme sa observi ceva :) Tratamentul Joico Revitaluxe il aplic o data pe saptamana sau chiar mai rar pentru ca este foarte concentrat si nu am parul distrus. In schimb, balsam aplic la fiecare spalare

Irene spunea...

citisem pe undeva ca nu trebuie sa fortam parul sa se regenereze foarte rpd,si ca masca sa se aplice de cel mult 2 ori pe sapt bla bla .. oricum merci ca mi-ai impartasit "ritualul" tau :D

Adelina Eneșca spunea...

Ah Joico....:X La Revtaluxe mi-e gandul si mie dar momentan astept sa imi cumpar DPR-ul. Pt mine a facut minuni. Acum mi se termina si balsamul din gama Moisture Recovery si trebuie sa imi cumpar iar. Cred ca o sa imi iau gama K-pak, sa le mai alternez.
P.S. Asta e hair products porn :((

Gya spunea...

Cat de folositoare poate sa fie postarea ta.Msss

Zuzele spunea...

@ Adelina, eu vreau sa-mi cumpar Body Luxe de la Joico! M-a facut Adela curioasa:) Imi pare rau ca n-am putut ajunge in perioada asta de promotie :((((

@ Gya, multumesc mult!!!! :*

@ Irene, pai cred ca este ca si in cazul produselor pentru piele. Ce e mult strica:)

Katyna spunea...

Am incercat aproape toate brandurile care apar in lista, iar dintre ele, cel mai mult mi-a placut "minunea rosie de la Tigi" cum i-ai zis tu.
Dar asa de nehotarata sunt in privinta produselor pentru par, incat as cauta la infinit altele si altele...

Zuzele spunea...

@ Katyna, eu nu m-as plictisi niciodata de samponele, balsamele si alte bunatati pentru par:)) Nu ca as avea frumusetea de par pe care o ai tu, dar cel putin nu ma dau batuta :D

Katyna spunea...

Ce frumusete de par? :))
In sensul ca-i lung, poate.

Joico spunea...

Produsele joico merita un sacrificiu financiar, in special cand le putem gasi la reduceri. Eu sunt o vanatoare de reduceri ale produselor profesionale si gasesc adeseori reduceri pe aoro sau toplineshop.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search