sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Pregatiti-va portofelele! Incep reducerileeee!!!!!


Bucureștenii în căutare de îmbrăcăminte și încălțăminte la preț redus se pot bucura, începând de mâine, 15 ianuarie, de reduceri consistente. Sute de magazine au anunțat că vor ieftini hainele cu până la 80 la sută, soldările cele mai mari fiind oferite de agenții economici din Sectorul 3, potrivit B365.ro, pe baza informațiilor primate de la primăriile de sector.

Articole vestimentare, ieftinite cu 40% sau chiar 80%

Reprezentanții Sectorului 3 au spus că, până acum, 46 de magazine au anunțat ca vor practica reduceri, începând de duminică și până pe 15 aprilie 2012. Branduri renumite vor oferi discounturi de le 40 la sută până la 80 la sută.

"Cele mai mari reduceri vor fi oferite de Motivi, Marks&Spencer, Batta, Motor, H&M, Zara, Intersport, Parfois, Bershka, La Famme pentru arzicole de confecţii şi încălţăminte", au precizat oficialii Primăriei Sectorului 3.

Reduceri de la 20% până la 70% în celelalte sectoare

Și agenții comerciali din celelalte sectoare au anunțat că vor face reduceri considerabile, de la 20% până la 70%.
În sectorul 6, cele mai multe soldări vor fi oferite de agenți economici precum H&M, Stradivarius, Zara, Oysho, Bershka, Zara, Pull and Bear, SportMark International, Kiabi, M-Fashion.
În Sectorul 1, peste 90 de magazine au informat că își vor ieftini produsele începând de mâine. Printre comencianții care vor aplica reduceri se numără Ikea, H&M, Zara, Mango, Elegance, Hugo Boss și Debenhams.
În Sectorul 4, alți 40 de comercianți vor vinde îmbrăcăminte și încălțăminte la preț redus, printre care și brandurile din mallul Sun Plaza: Debenhams, Pull and Bear, Zara, Stradivarius, H&M, Okaidi, Desigual, Alfredo Shoes, Intersport, Columbia.
Sectorul 2 este mai puțin atractiv pentru cei în căutare de reduceri, pentru că numai șase comercianți au anunțat că vor aplica reduceri în această zonă: Scapissima, Basstores, Niperche, Alfredo Shoes, Billa și Andromede Decor.

sursa: Click
Cupcake Splendens spunea...

in astfel de momente,portofelul meu imi multumeste ca nu stau in bucuresti.

Zuzele spunea...

Cupcake, si portofelul meu ar fi fericit sa nu stea in Bucuresti in perioada asta :)))

infoladys spunea...

Interesata de un schimb de link?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search