luni, 23 ianuarie 2012

Super promotie la Topline: 1+1 gratis


Cupcake Splendens spunea...

nu e valabil si pt comenzile online?:)

Zuzele spunea...

Cupcake, ba cred ca da! Poti sa intrebi si sa te lamuresti, dar nu vad de ce nu ar fi valabila si pentru online, din moment ce exista sistemul acesta de vanzari :)

Cupcake Splendens spunea...

ar fi super sa fie valabil si online,am pus ochii pe cateva oje:)multumim pentru pont:*

Adelina Eneșca spunea...

Nu e valabila online promotia :(( Of! Si deja visam la un DPR Joico. Ce sa fac, poate e un semn ca trebuie sa nu cheltuiesc banii :))

Zuzele spunea...

@ Adelina, daca vrei iti cumpar eu si iti trimit! ;)

Adelina Eneșca spunea...

Uf! Nu stiu cum sa fac. De ceva timp imi doresc sa imi cumpar Deep Penetrating Reconstructor dar eu abia dupa 30 iau salariul si oferta e pana in 29 :( Nu stiu cum sa fac. Strang banuti si pt un aparat foto. E greu sa fi fata :))

Anonim spunea...

Sper ca niciuna din voi n-a ajuns sa-si ia ceva la "super oferta" TOPLINE.In veci nu le mai calc in magazin!!!!Mi-am luat oja OPI fake,la pret de opi originala!!!!Atat de rau imi pare ca n-am luat bonul!!Bine ca m-am abtinut si nu mi-am luat mai multe.Va sfatuiesc sa va uitati la ojele voastre cumparate de la TOPLINE si sa le comparati cu originalele,veti avea surprize

Zuzele spunea...

@ Anonim, vorbesti serios?????? De ce crezi ca sunt fake? Eu am mai auzit de vanzatoare care inlocuiesc parfumurile din magazin cu unele fake, dar si ojele???? Da-mi detalii, te rog, si poate informez mai departe!

Anonim spunea...

Din nefericire da,vorbesc serios.Ghinionul meu a fost c-am vorbit la telefon cat am stat acolo,si n-am apucat sa analizez sticlutele.Deabia cand mi-am facut azi manichiura am observat diferente foarte mari intre OPI original si jafurile cumparate ,repet,LA PRET DE ORIGINAL!!Sticluta in primul rand e diferita,are gatul mai lung si mai subtire,peria diferita,consistenta si mirosul la fel..In fine,nu ma asteptam la asa surpriza.

Zuzele spunea...

Anonim, sa analizezi etichetele din fundul sticlei, sa vezi daca sunt la fel ca cele de la sticlele pe care le aveai deja.

Anonim spunea...

Si alea-s difeite.Oja originala avea 2 randuri de etichete,prima contine codul si denumirea produsului(cea cu "peel here")si pe-a 2a eticheta,erau scrise ingredientele.Asta n-are decat o eticheta("peel here"),si aia care sta sa pice.E FAKE,n-am niciun dubiu!

Zuzele spunea...

Anonim, pai du-te cu ele inapoi! sau macar mergi in magazin si vezi daca mai gasesti oje asemanatoare celor cumparate de tine! Nu lasa chestia asta asa pentru ca isi pot lua si altii teapa, daca este asa cum spui tu!

Irene spunea...

Am fost si eu ieri la Topline la Unirii .. si am vazut si eu o oja OPI gri inchis la care se formasera 2 straturi in sticluta .. una de oja,alta de .. ulei as zice .. e posibil? e vreo noua inventie OPI?:-?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search