miercuri, 15 februarie 2012

Delia, spune drept, cu ce te speli pe cap? (fara rima)

Tare curioasa as fi sa stiu ce produse pentru par foloseste Delia pentru ca, intr-un interviu pentru perfecte.ro sfatuieste lumea sa renunte la "sampoanele scumpe" - acum fiecare intelege ce vrea prin asta- pentru ca nu exista nici o diferenta intre ele si cele ieftine. Oare ea isi spala parul cu Wash & Go? Sunt absolut convinsa ca nu! Mai apoi, cica ar fi indicat sa folosim o masca hidratanta, un ulei pentru varfuri...Nu da exemple de branduri, insa nu cred ca Schauma sau numiti voi un alt tip de produse ieftine pentru par are un astfel de ulei... 
Dar Joico are si este foarte bun! (am scris despre el AICI)


Cupcake Splendens spunea...

intr-un fel are dreptate,eu ma spal cu Apidermin,costa 13 lei si e un fel de johnson's baby pt mine:) in schimb la masti de par sunt putin mai pretentioasa:)

Cristina Shopping Therapy spunea...

Hai sa fim seriosi. Eu nu cred ca se spala cu sampoane din supermarket. Blondul e pretentios :)

Vasile spunea...

Si eu zic la fel,daca e scump nu inseamna ca este si eficace.Eu am matreata,par gras si m-am chinuit cu tot felul de sampoane dela cele clasice din hypermarket pana la cele din farmacii.L'oreal,wash&go,Garnier,Petrle hahn,etc plus NIZORAL,DucraySelegel..degeaba.Acum 2 saptamani zic ,ia sa incerc cu Nivea (for men)antimatreata cu liquid clear system.(fac mentiunea ca exista sampon cu aceeasi formula pt femei).Dupa zece zile sunt perfect multumit,nu ma mai mananca scalpul,cu toate ca nu m-am spalat din 2 in 2 zile cum zic unii dermatologi..Nivea costa circa 15 lei,cele din farmacii de peste 3 ori mai mult.

Adelina Eneșca spunea...

Intradevar sunt unele fete norocoase care au un par superb fara sa isi bata prea mult capul cumparand sampoane si tratamente scumpe. Eu nu fac parte din aceasta categorie si pana acum singurele care au facut diferenta pentru mine au fost sampoanele profesionale. Acum sunt in sfarsit multumita de parul meu!

Anonim spunea...

fac parte din categoria celor norocoase, nu a contat prea mult pana la o anumita varsta samponul... dar dupa 40 de ani ar tb sa fim mai atente... deci... sampoane mai "molicele"... din cele de la "naturisti' si ... tincturi: pt caderea parului tinctura de ardei iute si pt matreata si fir casabil amestec de tincturi de ardei iute, urzica si mesteacan....fac minuni, parol, incercati si nu o sa regretati!!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search