marți, 28 februarie 2012

Iasomie, liliac, margaritar, pepene, ananas, flori de portocal...

Si as putea continua cu nectarina, mosc, piersica, frezie, trandafir...
Poate exista o combinatie mai reusita de-atat? Mie mi se pare absolut perfecta si simturile mele imi dau dreptate pentru ca de o ora am pe piele aceasta...gradina insorita de mai si simt ca plutesc! Este vorba despre parfumul Jasmin-Lilas din colectia Fleurs D'Ombre, creat de J.C.Brosseau, pe care l-am descoperit in seara asta si imi place la nebunie! 
Miroase a nou inceput...a frumos...a sfarsit de iarna...a adiere de primavara...a gradini cu flori...a plimbari lungi pe sub pomi infloriti...


Eram obosita, nervoasa, infrigurata si am intrat in parfumeria Beautik din Dorobanti si ma felicit pentru asta! Cand am simtit mirosul de liliac al lui Jasmin-Lilas am simtit ca mi se inmoaie picioare, ca dintr-o data m-am teleportat intr-o poienita inverzita, plina de frezii si margaritare si, mai ales, de lilieci infloriti. Nu-mi puteam dezlipi nasul de incheietura mainii si cred ca am parut putin caraghioasa celor din jur din cauza asta:)
Cand am iesit din magazin, in aerul rece de afara, parfumul mi s-a parut cu adevarat sublim! Frigul i-a intensificat cumva aromele si notele de liliac au inceput sa fie din ce in ce mai pronuntate! Apoi am simtit margaritarul. Si o boare de piersica...


Mi-l doresc muuuuult de tot si mi s-a spus ca a fost si el atins de reducerile de sezon. Costa 390 de lei la 100 ml si presimt ca va fi una dintre viitoarele mele mari iubiri! :)
ABeautyTale spunea...

Suna atat de bine, incat aproape ca mi-l doresc si eu! :|

Zuzele spunea...

hihi:) Mergi la Beautik si simte-l cu nasucul tau! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search