duminică, 26 februarie 2012

Secretul unei manichiuri de lunga durata


Inainte de a da verdictul in privinta unei oje, daca este rezistenta sau buna de aruncat, ar trebui sa stiti ca o manichiura corecta implica baza si lac de finisare, adica Base Coat si Top Coat
Le langa faptul ca elimina probleme serioase cum ar fi ingalbenirea unghiilor si patarea lor de la oja, lacul transparent de baza niveleaza foarte frumos suprafata unghiei si prelungeste viata manichiurii. Oja adereaza mult mai bine pe suprafata unghiei daca inainte a fost aplicata o baza si nici nu se mai vad inesteticele striatii ale unghiilor, chiar foarte pronuntate in cazul unor persoane.
Dupa ce se degreseaza unghia cu acetona sau dizolvant, se aplica un strat subtire de baza, se lasa in jur de doua minute sa se usuce, iar mai apoi se aplica oja, tot in strat subtire. Se lasa din nou sa se usuce si se mai aplica inca un strat, dar fara a se exagera cu cantitatea de oja de pe pensula. Dupa cinci minute, se aplica lacul de finisare, Top Coat.
Acesta ajuta oja sa se usuce mai repede, confera un luciu suplimentar si niveleaza foarte frumos oja, crescand rezistenta manichiurii. Se aplica doar intr-un singur strat. Eu am si Base Coat si Top Coat de la OPI pentru ca mi se par cele mai calitative, mult peste tot ceea ce am mai testat pana acum.

www.beauty-store.ro are o promotie foarte interesanta :  

Base Coat + Top Coat OPI la doar 56 de lei redus de la 76 lei. Avand in vedere ca fiecare are 15ml si ca va vor ajunge pentru cel putin 3 ani, eu zic ca merita sa faceti o investitie!
suntunika spunea...

am profitat si eu azi de promotie. abea astept sa primesc pachetul. poate astfel va mari durata ojelor OPI pe unghiile mele si nu doar.

Zuzele spunea...

Bravo, uniko!:) cu siguranta, manichiura ta va fi mai trainica :D

Casti de copiat spunea...

Oricum totul depinde de tine,daca nu ai grija degeaba astepti de la oja si tratamente.

Andreea spunea...

mie 10 ml imi ajung doar un an, nu vad cum 15 ml ar ajunge "cel putin 3 ani"

Zuzele spunea...

@ Andreea, nu lua si tu totul "mot-à-mot" :) Si, in plus, eu am un lac Base Coat de aproape 3 ani, jur! Nu a ajuns nici la jumatate si este in perfecta stare! Poate si pentru ca am unghiile foarte scurte si din cauza asta nu s-a consumat!

Anonim spunea...

Strategie de marketing cu Opi si atat ...si cu top coat si base coat...eu cred ca am folosit toate ojele posibile ...pana si dior si chanel, conteaza structura unghiei. Ma dau cu baza si top pt psihic si ca nu imi mai ingalbeneste unghia dar cred ca as obtine acelasi efect si cu un lac de 2 lei. Concluzie pe mine mai mult de 2 zile Opi nu ma tine indiferent ce fac

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search