miercuri, 1 februarie 2012

Veste buna: putem cumpara Ivatherm si online!Semne bune anul are, avand in vedere ca fix astazi, pe 1 februarie, Ivatherm inaugureaza primul magazin online! 
Vestea este cu atat mai buna cu cat produsele pe care le iubim atat de mult vor putea fi cumparate cu pret de producator, fara adaosul farmaciilor care le intermediaza.
Ma bucur mult pentru Ivatherm si profit de aceasta ocazie (ca la Oscar, sus pe scena:)) sa-i marturisesc iubirea mea netarmurita si sa-i multumesc pentru toate minunile pe care le creeaza si care ne fac pielea mai frumoasa si, implicit, viata mai senina si mai usoara!

Asadar, site-ul Ivatherm pe care il cunoaste toata lumea si unde pot fi analizate de-a fir a par toate produsele lor, cu ingrediente si tot ce trebuie pentru a va convinge ca va pot rezolva problemele, www.ivatherm.ro devine chiar adresa catre magazinul online.

In felul acesta, iubitii/sotii/concubinii vostri nu mai sunt obligati sa colinde farmaciile din dorinta de a va aduce cremute fara numar, ca tot vine Valentine's Day:) Unora le este jena sa cumpere chestii de fete, insa acum, cu un simplu click, sunt salvati :))
Multa bafta Ivatherm!
Multumim!

Juliet spunea...

Eye ce veste buna. De acum pot sa comand toate bunatatile Ivatherm online.

Mimoza spunea...

asta e chiar o veste buna! deci, pana la urma, toata lumea va migra spre online!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search