vineri, 30 martie 2012

Catalin Maruta, palmuit in direct de sotul Israelei

Daca nu ati vazut faza de la Happy Hour, va invit sa o urmariti pe jos! 
Unii nu cred ca a fost o farsa si ca au incercat mai apoi sa dreaga busuiocul, dar daca a fost pacaleala, atunci Liviu este un actor foarte bun! Saraca Israela mai avea putin si ii pocnea inima cand barba-su il agresa pe Maruta, iar baietilor din formatie putin le-a lipsit sa sara la bataie:-))
Eu nu m-am gandit nici o clipa ca s-ar putea sa fie o farsa si ma tot uitam la fata lui Maruta care era sfleclit de frica si la gesturile lui Liviu care credeam ca ii pocneste un pumn de toata frumusetea. Concubinu' nu se bucura ca a fost farsa - e el un "fan" special al lui Maruta :-)), dar eu ma bucur ca s-a terminat cu bine. Parca o si vad pe Andra cum isi rodea unghiile in fata televizorului, presupunand ca nu stia nimic despre farsa pe care o punea la cale barba-su!

 
andreeabacau spunea...

eu nici acum nu cred ca a fost o farsa,ochii sotului Israelei nu aratau deloc ca ar fi jucat teatru si nici fata lui maruta,daca a jucat teatru inseamna ca e foarte bun,insa ...

iri spunea...

wow, nasol:-s

fashion doctor spunea...

am vazut!

Madlen spunea...

eu si colegele mele am vazut la tv azi emisiunea si nu prea credem ca a fost farsa:|

Anonim spunea...

hai sa fim seriosi! suntem chiar toti <>?!?!? bineinteles ca nu a fost o farsa! analizati semnele corpului, emotiile, privirile...totul! astfel de evenimente nu se pot imita..

claudia_mami spunea...

ei uite ca si maruta a furato , uneori trece limita .

Elena Nalbaru spunea...

Nu a fost deloc o farsa. S-a vazut asta pe fetele lor! Dar apoi ca sa nu ramana asa naspa, au bagat treaba cu farsa...

Zicolorata spunea...

Nici eu nu cred ca a fost farsa... nu seamana cu nicio alta farsa facuta de ei pana acum. Cred ca au dat-o la intors. Si prea era terminat de frica. Si eu sunt "fan infocat" Maruta...

Bianca Roxana spunea...

Nu e nici o farsa..prea era echipa terorizata..Tipul cu camasa verde tot venea sa ii sra in ajutor,iar tipa din trupa isi rodea unghiile,saraca;)!

Anonim spunea...

Asta chiar nu e farsa!!! Inseamna ca e recenta faza!
Aia din trupa, saracii, slabuti, voiau cred sa o incaseze si ei!
LA ce i-a facut Andrei, ii trebuia lui Maruta, cum zice romanul, una-n moaca, una la ficati...a scapat ieftin! De tipul ala cu alcoolul chiar mi-a placut! Bravo lui!
R.

Corina spunea...

Totusi tind sa cred ca a fost o farsa, chiar daca pana sa spuna ei asta nu am crezut. Mi se parea idiot Maruta ca tot insista pe subiectul asta. Si inca ceva, am vazut ca multi spun ca a cerut pauza imediat, eu urmaresc de ceva timp emisiunea si am vazut ca atunci cand ia Maruta pauza ia si Acces direct si ieri chiar au luat in acelasi timp..

Alexandra Florentina spunea...

Mie nu prea imi vine sa cred ca astia de la Pro tv n-au bodyguard-zi si ca nu asigura toata protectia angajatilor care apar pe post. Plus de asta nu mi se pare asa greu sa joci un rol de om prost nervos. Oricum multe lucruri care se intampla la tv sunt peste puterea noastra de intelegere (adica a telespectatorilor).

Corina spunea...

@bianca roxana- el a spus ca a fost o farsa pentru toata echipa si ca doar regizorul stia. Am vazut pe blogul lui Maruta ca luni vor veni in emisiune din nou Israela si Liviu, vedem atunci, daa si-o ia iar:))

Baladas Mp3 spunea...


Hello my sweet friend, congratulations, very good your blog. I am Speaker from Argentina and I invite you to listen to the best romantic ballads in the world with my voice and my blog. From Saturday, March 31, i'll do a tribute to the music of Romania:
Angela Similea, Sanda Ladosi, Nicoleta Guta, Paula Seling, Malina Olinescu, Inna, Adela Popescu, Dana Nalbaru, Andra, Madalina Manole.
I hope that your visit.
A warm hello to you.
Albert, from Rosario, Argentina.
http://baladasmp3.blogspot.com

catalina stanescu spunea...

wau!!

pai ce fel de farsa, nu inteleg?

cine pe cine sa pacaleasca?

Unknown spunea...

imi permit sa fiu diabolica si sa ma bucur ca si-a luat-o-n freza maruta.S-a vazut clar cum a cautat-o cu lumanarea,intinzandu-i nervii la maxim celuilalt,in stilu-i caracteristic.

Anonim spunea...

nu cred ca e o farsa...

Anonim spunea...

ce farsa ? il batea ala in direct de-l sareau microfoanele de pe el daca nu era in direct, face niste glume proaste.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search