miercuri, 28 martie 2012

Crema de maini Panier des Sens cu ulei de verbina

Tocmai ce-am primit-o si sunt fascinata de ea! In primul rand pentru ca are in compozitie ulei de verbina, parfumul acestei plante fiind capabil sa-mi incante simturile ca nimeni altul. Sapunuri, geluri de dus, creme, sampoane, oricare dintre ele ar mirosi a verbina, ar deveni pe loc preferatul meu.
Spuneam "in primul rand", deci urmeaza si un alt doilea rand :-)
Acesta ar fi rapiditatea cu care aceasta crema hidrateaza pielea, a mea fiind usor uscata astazi din cauza frigului extrem pe care l-am indurat intr-un pulovaras cu maneca scurta :-( Ce sa fac...Mi s-a parut ca e cald cand am iesit din casa azi de dimineata! Evident, m-am inselat amarnic si mainile mele se inverzisera de frig :-))
Sufereau amarnic, saracele, iar crema de maini de la Panier des Sens a venit ca o mana cereasca! In plus, mi-a hidratat extraordinar de bine cuticulele care mi se usuca rau de tot din cauza frigului si nici uleiurile speciale nu mai fac fata, dar o bobita de mazare de crema a facut minuni! De la prima cremuire chiar!
 Este special conceputa pentru pielea uscata, contine 20% unt de Shea si este tonifianta si fooooarte hidratanta.
Nu cotine parabeni, fenoxietanol, EDTA si coloranti artificiali si nu este testata pe animale.
Se gaseste in farmaciile Plafar si costa 42 lei.

Daca nu stiati, Verbina este denumita si "iarba sacra" de catre persani, egipteni si romani, este una din cele mai vechi plante medicinale si magice, avand "state de serviciu", datand de acum nu mai putin de 5000 de ani. Jumatate din bolile pe care aceasta planta le trateaza tin de sistemul nervos si de psihic, domeniu in care verbina are proprietati de-a dreptul miraculoase. Ea nu doar calmeaza si alina durerea, reduce tensiunea psihica si diferitele tulburari de tip depresiv, ci joaca si un adevarat rol de protectie, preintampinand tulburarile la acest nivel. Dar sa cunoastem in continuare amanuntit utilizarile medicinale ale acestei plante, pe buna dreptate considerata magica. Gasiti pe net lista foarte lunga de afectiuni pe care le trateaza verbina.
coco spunea...

sunt convinsa ca este minunata !

Anonim spunea...

Este ...delicioasa :)

Produse bio: Crema de maini si unghii Vintage Mimosa spunea...

Cand zici crema de maini cu verbina, suna a Twilight sa Vampires Diaries. Nu am incercat-o, dar acum sunt chiar curioasa.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search