marți, 13 martie 2012

I love Tangerine Tango!

In paleta cromatica pentru 2012, la loc de cinste sta Tangerine Tango, un portocaliu rosiatic pe care il regasim printre farduri, haine si chiar elemente de design interior. Este musai sa ai o rochita, un gloss, un fard sau macar o lenjerie de pat in aceasta nuanta daca vrei sa fii la moda:) 
Daca stau bine sa ma gandesc, eu am o pereche de pantofi de lac portocalii, cumparati acum vreo 2-3 ani, cand lumea se uita cam ciudat si primeam replici de genul: Ce draguti sunt, dar eu n-as putea sa-i
port! sau Ai curaj sa porti asa ceva!
Ah, si mai am o bluzita foarte draguta, portocalie, perfecta pentru pielea bronzata!
Ma enerveaza maxim oamenii care asteapta verdictul cuiva pentru a purta o anumita culoare sau o anumita croiala. Trebuie neaparat sa le spuna un stilist ca se poarta jeansii evazati pentru ca altfel nu ar cumpara in veci asa ceva sau portocaliul pentru ca in rest, s-ar stramba la vederea acestei culori. Si dupa ce se stramba si se stramba si iti arunca replici in genul celor de mai sus, citesc si ei o revista de moda sau vad pe la tv stilisti care ii contrazic si apoi, dintr-o data isi schimba strambatura cu un zambet larg.
Oameni fara personalitate si fara stil! Am zis! :D
Anonim spunea...

Dragut. Dar mi-a placut mai tare portocaliul-roz somon care s- a purtat asta-vara. In schimb, eu sunt total "pe dos": cand este o isterie cu o anume culoare si o vad la toata lumea, refuz sa ma inregimentez, chiar daca imi place.
Cristiana

maria spunea...

Imi plac culorile vesele, si le port cu drag! Mi-am luat de pe un site, o pereche de pantofi, cu varf de lac si cu imprimeuri superbi in aceasta culoare, anul trecut, pentru ca mi-au placut. Ce mutre facea cand ma vedeau unii, chiar si pe strada :)))

madys spunea...

eu nu inteleg de unde tot apar denumirile astea bizare de culori . Ce am vazut eu in pozele din articol e potocaliu 100%. De ce tangerine tango ?

Zuzele spunea...

Madys, si eu ma intreb mereu cum or scorni asemenea denumiri:) Nu este chiar portocaliul ala clasic, este unul usor rosiatic:) Cam ca portocala rosie:))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search