marți, 6 martie 2012

"La 20 de ani, tenul este expresia tineretii, la 50 este expresia modului de viata!"

Si cred ca am putea spune ca, la 54 de ani, Sharon Stone stie despre ce vorbeste!
Varsta pielii sale este pe jumatatea celei din buletin, iar de acest lucru a tinut cont si Dior cand a ales-o ambasadoarea gamei Capture Total, o colectie de creme speciale care se adreseaza tenului matur, 40+.


  • Capture Totale Eyes Essential de la Dior este un serum pentru ingrijirea conturului ochilor, locul unde pielea este fina si unde se formeaza cel mai des ridurile. Acesta este singurul produs de ingrijire capabil sa elimine toxinele pentru a oferi putere de detoxifiere si regenerarea pielii delicate. Trateaza si cearcanele, dar si pungile de sub ochi, oferind luminozitate privirii.

  • Crema de zi Capture Totale Multi-Perfection are o textura foarte fina si lasa un film satinat la suprafata pielii, sub forma unui scut protector pentru tenul normal sau mixt. Reda fermitatea si luminozitatea pielii si, totodata, corecteaza imperfectiunile. Si, in plus, are factor de protectie 20, protejand, astfel, si impotriva radiatiilor solare.

  • Fondul de ten Dior Capture Totale - o combinaţie unică de ingrediente anti-îmbătrânire şi pigmenţi HD Cristal Lichid. Cu centuline si aminolumine corecteaza optic imperfectiunile pielii si lupta in acelasi timp impotriva tuturor semnelor imbatranirii. Cu o textura extrem de fina, fondul de ten abia daca poate fi sesizat pe piele, insa, in acelasi timp, are mare putere de acoperire. Chiar daca ascunde ridurile fine, cicatricile, roseata, pistruii sau urmele de acnee, Christian Dior Capture Totale High Definition Serum Foundation lasa pielea foarte matasoasa si cu o stralucire naturala, deloc incarcata si cu aspect pudrat.

PS: si o fotografie nephotoshopata, sa nu mai fie dubii :)


    Felicia spunea...

    Hai sa fim seriosi, pozele au fost modificate in Photoshop....si nu stiu cine ar fii atat de naiva incat sa creada, daca se da cu o crema pe fata, fie ia dior, o sa dispara ridurile....

    Vasile spunea...

    Punctul unu:SA mor de ras!cica nu e photoshop!daca vrei imagini fara photoshop uita-te pe siteul IMDB,la sharon stone,in o6.02.2012/foto 4/gettyimages.E plina de riduri,la ochi ,in jurul gurii.Poza care ne-ai aratat-o cred ca e veche de vreo 10 ani.Punctul 2.:nicio crema din lume nu indeparteaza ridurile,unele(alea mai bune) au efect de mascare.

    Anonim spunea...

    nu o fi photoshop dar e botox clar.

    Whatsapp Button works on Mobile Device only

    Start typing and press Enter to search