joi, 8 martie 2012

La multi ani, dragi si frumoase femei!

"Astazi este 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii! Astazi, femeile din intreeeeeaga lume primesc multe flori, cadouri si sincere felicitari! Cadouri in cutiute si sticlute frumoase, masurate in grame sau mililitri... In sticlute pe care stau scrise cuvinte care incep cu D si se termina cu R, iar la mijloc IO sau incep cu C, se termina cu L si la mijloc ar fi HANE... ". :))
Si ca sa-i ofer si mai multe variante, ca un suflet mare ce sunt, i-am mai oferit si varianta sticlutei pictata cu SHA - la inceput si LIMAR- la sfarsit :))

Asta este poezia pe care i-am spus-o "Adam"-ului meu aseara, cu gandul ca nu va uita ca astazi, Eva lui, o mare iubitoare de sticlute parfumate, de altfel, sarbatoreste o frumoasa zi! :))
In speranta ca Adam-ii vostri v-au facut cele mai frumoase declaratii de dragoste din lume si v-au oferit flori superbe si cadourile la care visati, va urez si eu "La multi ani!", sa fiti frumoase si fericite!
Adelina Radu spunea...

Si eu obisnuiesc sa ii las indici din aceste iubitului de obicei de ziua mea, insa de 8 martie nu mi-am dorit decat un buchetel de flori pe care l-am si primit!

Cadouri imi fac de fiecare data cand am nevoie de ceva si chiar nu as avea nevoie de o sticluta in plus de parfum. Nu iti condamn alegerile, insa al meu iubit si asa cumpara (sau aproba "achizitia" prin oferirea cardului lor) destul de multe "cadouri" zilnic, asa ca azi ma multumesc cu flori.

Un buchet de narcise ma fac uneori mai fericita decat o sticluta Chanel, fie ea si de Chance - eau Fraiche (my fav) :)

Cupcake Splendens spunea...

LA multi ani!

Vasile spunea...

The Royal House of King Vasile
decreteaza:
Articol Unic:Se decerneaza Ordinul “Zuzette d’Alexandrie ‘’
doamnei Otilia De Zouza i Flores.
08.03.2012
Vasile K.

Vasile spunea...

The Royal House of King Vasile
decreteaza:
Articol unic:se acorda titlul de "Lady de Waltham Forest" doamnei Gabriela de Zouza i Savarina.
08.03.2012.........Vasile K.

Adelina Eneșca spunea...

Ce dragut! La multi ani , Zuzelor!

Cristina Shopping Therapy spunea...

La multi ani :) sper ca ai primit ce ti-ai dorit :P

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search