joi, 1 martie 2012

Mi-e pofta de...

Gorgeous by LUSH este o crema vegan, aristocrata cu textura fina si miros imbietor de portocale, a carei formula era folosita de Lady Diana. Presate la rece, uleiurile de masline, de primula, de avocado si de germeni de grau regenereaza si hranesc tenul. Sucul proaspat de portocale, ananas si struguri il improspateaza. Spuneti „adio!” ridurilor!
AICI regasiti ingredientele!

si de


Diferenta dintre samponul nostru si altele de pe piata este diferenta dintre a trai si a exista. Aproape poti simti viata trepidand intr-un flacon de I Love Juicy. E si normal, avand in vedere ca poate fi usor luat drept un cocktail de papaya, mango, ananas, kiwi si lamai fresh. Arma secreta de curatare a parului gras sta in enzimele pe care le contin. Un alt avantaj consta in faptul ca spre deosebire de sampoanele obisnuite, samponul bio I Love Juicy nu te scapa in acelasi timp si de uleiurile pe care le secreta in mod normal scalpul, ci doar de cele in exces. Nu-l vei mai schimba niciodata pe altceva! - scrie www.lush.ro


Vasile spunea...

Azi e o zi de distractie :baga si tu ceva adecvat,ca eu sunt cu limba scoasa,/http://www.youtube.com/watch?v=NjgGhvhOmB8,,,,,numai o viagra ma mai salveaza!

Liza spunea...

Lush...cu ce sa incep? Parul meu este iubitor de aceste produse, se simte minunat de cand il spal cu I love juicy. Dar s-o luam cu inceputul: eu am parul gras la radacina, si cand spun gras, inseamna GRAS! se unge extrem de repede si-si pierde toata tinuta. Il am destul de lung si mi-e greu sa-l spal zilnic sau tot a doua zi. De cand folosesc I love juicy, situatia s-a schimbat simtitor, in bine. Parul meu e stralucitor, miroase super si pot sa-l spal linistita a 3-a zi fara sa-mi fie teama ca arata imbacsit. Tot de la Lush mi-am luat si samponul Rehab, e bun, dar ma impac perfect cu I love juicy. Cele 2 sampoane le-am luat la 250 ml, am zis ca daca nu-mi fac bine, sa nu iau gramaj mare si sa regret. I love juicy imi voi cumpara la 500 ml in curand pentru ca parul meu il iubeste! La propriu! Tot din gama sampoanelor mi-am luat samponul lichid Big! Nu pot sa va spun decat ca daca nu-l incercati macar o data nu stiti ce pierdeti. Este destinat parului fara volum, e intr-un recipient de 330 de grame si miroase a margarita. Am fost tentata sa gust din el, efectiv ador mirosul lui. Contine si sare de mare si parul ramane cu volum, tinuta, stralucire si tot ce e mai frumos. Si pe acesta il voi folosi in continuare. Din gama sampoane solide mi-am luat Squeaky green si Soak and float. Ambele sunt impotriva matretii si credeti-ma ca isi fac treaba minunat. Parul scartaie incredibil si desi mi-a fost frica cand le-am vazut asa mici tin enorm de mult. Arata ca un sapun rotund si ma gandeam ca va fi greu de folosit dar nici poveste! Dau de doua ori cu el pe par si face spuma multa imediat iar parul ramane incredibil de curat si scalpul e sanatos fara urme de matreata sau imbacseli. Ca si balsam folosesc American Cream, miroase a vanilie si imi place ca nu trebuie sa ma clatesc jumate de ora pt. a-l scoate din par. Il voi folosi in continuare si pe acesta. Voi ce folositi de la aceasta firma? Eu mai am cateva produse de la ei pe lista, voi reveni cu pareri despre ele curand!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search