duminică, 25 martie 2012

Nici un dus nu e ca dusul Dove


Pentru mine, momentul dusului sau al baii in cada cu spuma, sare si uleiuri parfumate este deosebit de relaxant si as sta cu orele daca nu as avea si altceva de facut. In cada, atunci cand am mai mult timp la dispozitie, ma uita sfintii. Imi pun lumanari parfumate, imi iau carti, reviste, imi fac peelinguri, masti sau imi prelucrez calcaiele cu piatra ponce si alte instrumente de infrumusetare, se mai raceste apa, o schimb, iar se raceste, iar o schimb...Mi se incretesc degetele si abia atunci ma mai uit si eu la ceas si constat ca ar cam fi bine sa ies din baie :-)

Niciodata n-am avut un singur gel de dus, dar foarte rar mi-a lipsit un gel de dus de la Dove.
Imi place sa le schimb pentru ca ma plictisesc repede de un singur miros, insa de un singur parfum nu reusesc sa ma plictisesc, cel al gelului de dus Dove Visible Care. Le-am avut pe toate trei: mov (Softening), verde (Brightening) si albastru (Renewing) si nu pot spune care imi place mai mult.
Am o prietena care nu suporta mirosul clasic Dove, dar eu nu ma pot satura de el! Nu pot numi un produs care sa nu-mi placa, poate un pic cele din gama Dove Purely Pampering pentru ca sunt cu unt de Shea, vanilie si migdale, o combinatie care nu prea m-a cucerit pana acum.

Saptamana trecuta, dupa o perioada in care mi-a lipsit din baie un produs Dove, mi-am cumparat un gel de dus Visible Care albastru, un sapun Gentle Exfoliating care imi place mult de tot si unul Fresh Touch cu extract de castravete si ceai verde. Parfumul lor razbea din sacosa de cumparaturi si eu parca eram nebuna, abia asteptam sa ajung la dus. Cum am ajuns acasa, am pus in frigider ce trebuia pus si am lasat in sacose ceea ce mai putea astepta si am fugit la dus. Eram atat de obosita ca imi venea sa ma culc la dus, ma dureau picioarele ingrozitor si, stiu ca suna ca intr-o reclama, dar cand am simtit mirosul gelului de dus si spuma foarte cremoasa, ca o frisca batuta bine, pe pielea mea, am simtit ca plutesc.
Nu stiu daca este adevarata treaba cu 1/4 crema hidratanta si ceea ce mai spun domnsioarele alea frumoase in reclame, dar eu nu as da pe nimic senzatia pe care o am cand pe pielea mea ajunge Dove! Am avut zeci de produse de curatare, unele dintre ele foarte scumpe, dar nici unul nu m-a convins sa nu mai revin la Dove, iar cele din gama Visible Care mi se par cele mai bune dintre cele mai bune. N-am intalnit la nici un alt produs o spuma atat de densa si cremoasa care sa curete atat de bine si sa lase pielea atat de fina. Si trebuie sa spun ca am creat cativa fani in jurul meu :-)
Ah, si imi mai place foarte mult si sapunul pe care l-au creat special pentru barbati, Dove Men+Care. I l-am cumparat iubitului meu, dar nu m-am putut abtine sa nu-l folosesc si eu :-) Alt produs din gama asta nu am avut, iubitul meu mai exact, dar stiu ca mai au antiperspirante si geluri de dus. Am mai scris eu despre ele AICI
Voua ce produs Dove va place cel mai mult?
Cristina Shopping Therapy spunea...

Si mie imi plac gelurile de dus Dove. Am avut mai demult si o crema de la ei, care mi-a placut. Nu mai tin minte numele, dar sigur ma voi uita prin magazine, acum ca mi-am amintit :)

Mimoza spunea...

Eu folosesc f multe de la ei. Nu sunt fana gelului de dus, dar a cremelor, DA, da, da, de trei ori Da! :)

cristiana spunea...

Mie cremele de corp imi plac la nebunie, toate! Si deodorantele, la fel! Cele mai bune!

gabyparasca spunea...

Acum in baie un gel de dus extra full size:)) 500 ml si o crema de corp Winter Care. ador Dove!!!

Beauty Tested spunea...

Si mie mi se par bune produsele Dove. Apreciez in special cremele de maini si gelurile de dus, dar au fost si cateva creme de corp care mi-au lasat o impresie placuta.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search