luni, 30 aprilie 2012

Cartea saptamanii: "Romania de culise", de Cristina Herea

Cartea România de culise îşi propune fie o radiografie a actualei societăţi romaneşti, din punct de vedere cultural, economic, social dar şi politic. În cele aproape 300 de pagini veţi putea citi interviuri cu personalităţi marcante, precum Adrian Năstase, Sebastian Ghiţă, Sorin Roşca Stănescu, Paula Iacob, Sergiu Nicolaescu, Andreea Marin, Sebastian Bodu, Gilda Lazăr, Dan Pascariu, Mariana Nicolesco, Andrei Ţinu şi alţii, autorul reuşind astfel contureze viaţa de culise a acestora şi totodată ofere o altă perspective cu privire la anumite controverse mediatizate de-a lungul timpului, dar mai niciodată finalizate.
 
Prin personalităţile alese pentru dialog, mesajul Cristinei Herea este unul foarte clar: „performanţa profesională şi succesul nu au nevoie şi de confirmarea celebrităţii”.
 
„Protagoniştii cărţii mele au demonstrat, de-a lungul timpului, ca elitele intelectuale pot fi şi morale. Veţi descoperi, în paginile cărţii declaraţii ce reuşesc rescrie multe file din istoria societăţii post-decembriste; dezvăluiri ce vor anula veridicitatea multor informaţii, prezentate drept adevăruri supreme şi menţiuni care vor demitiza personaje marcante ale societăţii romaneşti. Le mulţumesc tuturor celor care au acceptat dezvăluie şi publicului larg FAPTELEce stau ascunse în spatele ADEVĂRURILOR mediatice”, mărturiseşte Cristina Herea. Banii obţinuţi din vânzarea de carte vor fi direcţionaţi către două cauze umanitare. O parte din fonduri vor fi donate lui Damian, bolnav de autism şi o parte donate Bisericaii Schitul Turbaţi - Silistea Snagovului, Patrimoniul UNESCO.  

PS: Aceasta este a doua carte scrisa de Cristina Herea, prezentatoarea emisiunii Glossy news de la Romania tv (sambata de la ora 19.15). La doar 26 de ani, Cristina mai are in palmares o carte, "Mirajul unei lumi ...mondene".
Vasile spunea...

probabil ca este cartea saptamanii ,probabil in saptamana aceasta nu a mai aparut nicio carte!O carte de interviuri...este o carte de interviuri.Unorjurnalisti li se pare ca a lua un interviu lui X,Y,(personalitatea zilei) este un lucru ...de Bim_Bam-Bum!dintre cei enumerati de tine singura persoana valoroasa din pdv moral este Mariana Nicolesco.Mesajul meu este:nu tot ce zboara se mananca!

michaela spunea...

bravo ei ca scrie, dar, dupa cum vorbeste dimineata, la romania tv, nu pare a fi mare lucru de capul domnisoarei herea.
sincer, mie mi se pare cam pe dinafara oricarui subiect. citeste din tabloide, fara discernamant - daca aia scriu prostii (si, sa-mi fie cu iertare, scriu cu ghiotura), ea le reproduce fara sa clipeasca. si cum sa spui ceva de genul „nu-i nimic, se apropie craciunul, nu pastele” la mijlocul lui mai, pe post de scuza ca a gresit numele invitatului...

Anonim spunea...

fetele vor lucruri care nu exista

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search