miercuri, 11 aprilie 2012

Ce produse Macadamia Natural Oil testez eu

Am primit in seara asta un travel kit Macadamia Natural Oil care contine:
  • Rejuvenating Shampoo (60ml)
  • Moisturizing Rinse (60 ml)
  • Nourishing Leave-In Cream (60ml)
  • Healing Oil Treatment (30ml)
  • Deep Repair Masque (30ml)
  • Healing Oil Infused Comb - un piaptan facut dintr-o rasina speciala amestecata cu Macadamia Healing Oil Treatment care descurca foarte bine parul, fara a-l electriza sau rupe. Ingenios, nu?:)
Cupcake Splendens spunea...

stiu ca asta poate suna ciudat asta dar:
Ma bucur atat de tare ca ai primit toaaaate aceste produse!!Cam atat de tare ca si cum le-as fi primit eu:|(stiu,e mega ciudat)
Abia astept sa scrii despre ele,sunt super super curioasa sa ne spui cum e fiecare produs in parte.:)and be honest!:))

Zuzele spunea...

@ Cupcake, ce draguta eeeeeeeeeesti!!!!!! :) Ma bucur ca te bucuri pentru mine :) Stiu ce simti pentru ca si mie mi se intampla chestia asta ciudata, ma bucur pentru reusitele unor amici ca pentru ale mele :)) Bine, in cazul de fata nu e vb despre o reusita, dar chiar imi doream sa testez produsele astea si acum ca am o parte din ele, sunt happy happy :) Chiar din seara asta voi testa cateva dintre ele :)

Federova spunea...

Cred ca ar fi sunat mai bine si corect "CE DE PRODUSE Macadamia testez eu" :)).
Esti o norocoasa! Sa ne spui cum sunt.

Zuzele spunea...

@ Fede, sunt mini size produsele, de luat in vacanta :) Dar chiar si asa, pot sa-mi fac o perere despre ele! Tocmai ce-am folosit samponul, Moisturizing Rinse si uleiul pentru varfuri si ma declar foarte incantata pentru inceput:)

LazyCat spunea...

Am incercat Deep repair masque si Healing oil.Miros superb.Masca mi-a placut tare mult,imi lasa parul descurcat,fin si bine mirositor.Healing oil nu mi se pare asa grozav,poate era mai bine daca imi cumparam varianta spray.Fiind sticluta,exista riscul sa torni mai mult,adica par imbacsit.Chiar sunt curioasa ce parere ai despre produse.Pieptenele m-a incantat si pe mine,mai ales ca am parul cret si este un chin sa ma pieptan.
Scuze pentru comentariul lung:)

Zuzele spunea...

@ LazyCat, inainte de toate, NU iti cere scuze pentru un comentariu prea lung! AS FI CEA MAI FERICITA SA PRIMESC COMENTARII ATAT DE LUNGI SI MUUULT PESTE :) Am incercat si eu aseara uleiul si ai dreptate, cu sticla se poate turna prea mult in palma, dar sa ma fi vazut cu ce atentie tineam sticluta, de parca faceam cine stie ce combinatie chimica in laborator :))) Am pus o picaturica si mi-a ajuns sa dau pe varfuri excact cat trebuie :D
Inca nu am incercat masca, dar urmeaza zilele acestea :)

Macnetize spunea...

Abia astept sa ne spui cum sunt. Eu tot caut o alternativa. Piaptanul mi se pare de vis si-s tare curioasa de Healing Oil Treatment si de Deep repair Masque.

coco spunea...

cred ca sunt minunate !

Calin Andreea Daniela spunea...

nu e nimic ciudat sa te bucuri pentru prieteni, fie ei si virtuali, mai ales ca te mai ajuta si cu cate un like din cand in cand...si eu ma bucur pentru urmaritorii mei...sa revii cu un review :*

Alice wonders spunea...

Subscriu la comentariul Federovei :))) Ambalajul e fix pe gustul meu, sa vedem si continutul... Abia astept review-urile!

Fildan Cristina spunea...

De cand am descoperit aceste produse pe youtube am ramas cu gandul la ele, mai ales ca era vorba de la tipa din State.E super ca au ajuns si in Romania, sa te bucuri de ele si sa le faci un review , sunt foarte curioasa daca schimba chiar atat de mult textura parului .

Adelina Eneșca spunea...

Astept cu nerabdare parerea ta despre produse! Foarte ingenios mi se pare piaptanul. Vreau si eu! Ai idee cam cat ar costa? :*

Anonim spunea...

Eu am avut masca ( mi-am cumparat-o in decembrie 2011) .

mi-am luat-o de pe strawberrynet :-?

uite review aici http://frumusetecumagda.blogspot.com/2012/04/review-masca-de-par-macadamia-natural.html

Anonim spunea...

Buna,
Tot citesc de cateva luni in mod regulat site-ul pt ca mi se pare ingenios si te scuteste de multe cautari prin magazine. Mi-a ramas in minte articolul despre produsele pe care le testai( Macadamia) si sunt curioasa de rezultat. Ei? merita investitia? :) Multumesc.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Bună seara folosesc și eu produsele de la Macadamia nu știu ce sa..spun sunt bune problema este ca la mine ceva nu funcționează...am observat parul mult mai ars...ma gândesc oare o fi prea puternic pentru părul meu? Va rog frumos să-mi răspundeți...😘😘😘

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search