vineri, 6 aprilie 2012

Guess Seductive Sunkissed sau zmeura, coacaze si grapefruit la sticluta


Sunt o mare iubitoare (fara egal, imi place sa cred :-D) de parfumuri si atunci cand in colectia mea intra o noua sticluta, nu pot decat sa fiu foarte fericita! Chiar simteam nevoia de miresme noi si ma tot plimbam pe la Sephora in cautare unui parfum care sa ma impresioneze, insa in afara de Shalimar Parfum Initial nu am gasit ceva care sa ma faca sa-mi lipesc nasul de incheietura mainii :-)
Pana ieri!



Parfumul Guess Seductive Sunkissed tocmai ce a fost lansat, in editie limitata, la inceputul lui martie. Mi-a placut din prima! Este un parfum dulceag-oriental-lemnos, fix genul meu, care are ca note de varf note spumante de para, zmeura, coacaze negre si grapefruit roz. Dupa o perioada, se dezvaluie note notele centrale seducatoare de iasomie, orhidee braziliana si vanilie. Intr-un final, notele calde, senzuale de mosc, violete Teide si abanos Macassar sunt cele care zabovesc pe piele mult timp dupa apusul soarelui.

Guess Seductive Sunkissed a fost creat de parfumierul Bernard Ellena de la Symrise, iar imaginea sa este topmodelul Alyssa Miller.
valentina spunea...

imi imaginez ca miroase super<3, bine ca miai zis ,sa dau op fuga pana la Sephora:P

Calin Andreea Daniela spunea...

cred ca sunt bune :), numai cand ma gandesc la zmeura, salivez, iar daca face parte din compozitia lor, cu siguranta sunt grozave

Zuzele spunea...

@ Andreea, este delicios :) M-am dat cu un puf pe gat mai devreme, inainte sa ies din casa si se potriveste de minune cu vremea de afara :)

@ Valentina, sa incerci si pe piele, si pe un tester de hartie si sa-l iei cu tine...Asa poti simti pentru mai mult timp parfumul si sa-ti faci o idee despre el :)

Beauty Tested spunea...

Cred ca miroase tare bine. Nu l-am incercat, dar am avut Guess Seductive si mi-a placut mult. Acum sunt indragostita iremediabil de Lancome Tresor Midnight Rose.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search