duminică, 8 aprilie 2012

Lactacyd Femina vs Nivea Intimo

Voi posta prezentarile ambelor produse si, fara sa fac alte comentarii personale, spun doar ca Lactacyd chiar face ceea ce spune- asta fiind parerea mea si a prietenelor mele-, in timp ce Nivea, nu. Este un produs foarte slab pe care n-o sa-l mai cumpar niciodata!



Lactacyd Femina:

"Emulsia Lactacyd Femina a fost special creată tocmai pentru îngrijirea acelor zone intime ale corpului, pentru a proteja pH-ul acestora. Emulsia este un produs delicat, destinat exclusiv îngrijirii intime, care conţine acid lactic, o substanţă care se regăseşte în mod firesc şi natural în vagin. Acidul lactic menţine la un nivel constant pH-ul acid al zonei vaginale astfel încât acesta să acţioneze asemenea unui scut protector împotriva inflamaţiilor. Uneori însă, această aciditate naturală scade, ceea ce duce la numeroase neplăceri în zona intimă.

Dacă nu vrem ca acest lucru să se întâmple soluţia ideala este să folosim un produs special care conţine acid lactic, menţinând pH-ul acid al zonei vaginale şi echilibrul florei vaginale şi susţinând astfel mecanismele naturale de apărare ale organismului. Lactacyd emulsie este ajutorul ideal pentru protecţia intimă zilnică, întrucât previne apariţia şi proliferarea bacteriilor responsabile de producerea iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor. Lactacyd Femina emulsie a fost conceput diferit de săpunurile obişnuite, pentru a oferi un confort optim, o protecţie delicată împotriva acestor factori, fără a agresa mucoasa.

Utilizând emulsia Lactacyd Femina pentru igiena zonelor intime în locul produselor obişnuite vom putea observa diferenţa: eliminarea oricărei senzaţii de disconfort şi a mirosurilor neplăcute, pentru a ne bucura de o zi fără griji de dimineaţa până seara. În plus, vom putea păstra acea senzaţie plăcută de curăţenie şi prospeţime."

Nivea Intimo:

"NIVEA Intimo Natural este o loţiune de îngrijire pentru zona intimă, special creată pentru a răpunde nevoilor tale intime. Pentru o senzaţie de confort, siguranţă şi sentiment de bună dispoziţie, oricând şi oriunde te-ai afla.NIVEA Intimo Natural conţine ingrediente naturale precum extractul de muşeţel, bisabolol şi acid lactic, oferind zonei tale intime îngrijirea şi prospeţimea de care are nevoie. Acidul lactic este o componentă naturală a zonei tale intime. El asigură un nivel constant al pH-ului şi astfel previne iritaţiile acestei zone. Extractul natural de muşeţel şi bisabololul sunt recunoscute pentru proprietăţile lor de calmare.
Loţiunea NIVEA Intimo Natural:
Nu conţine săpun alcalin sau coloranţi.
Este testată ginecologic , dermatologic şi clinic.
Potrivită cu nivelul pH-ului zonei intime (4.6)".

Roxy spunea...

Daca vreti sa mai incercati si alte produse, va recomand gelul de igiena intima cu
echinaceea, galbenele si musetel de la Favisan. Mie mi-a placut mult

Zuzele spunea...

Merci, Roxy! Chiar o sa incerc :)

manole alina maria spunea...

multumim, asa stim si noi ce sa folosim

Zuzele spunea...

@ Alina, Lactacyd este mai scumpa decat Nivea, dar merita toti banii! :) In plus, am vazut mereu oferte cu 2 produse la pret de 1 :)

Jules spunea...

foarte interesanta postare, eu am folosit Nivea si consider ca am aruncat niste bani pe fereastra, ba chiar m-am ales cu o usturime de toata frumusetea. Am folosit gelul de la Avon si am fost multumita, si acum folosesc unul de la Sano pt viitoare mamici, dar nici o legatura :), e ff bun.. si i`m not going to be a mummy. Pretul e la fel ca Lactacyd undeva intre 10-15 ron.

Adelina Eneșca spunea...

Nivea nu mi-a placut nici mie. Lactacyd am incercat doar varianta mini si a fost ok. Trebuie sa incerc si eu Favisan, se fac chiar in orasul meu :)

Andra spunea...

De ce n-ati scris articolul asta ieri?:( Exact in aceasta dupa-amiaza m-am tot uitat la cele 2 in magazin si am ales in final nivea, nu stiu de ce...Asta dupa ce acum 2 zile imi luasem unul Sesu, care m-am iritat teribil.

Zuzele spunea...

@ Andra, de cand am schimbat Lactacyd cu Nivea, acum vreo luna, tot vreau sa scriu ... Sesu nu am incercat, dar nici ca mai vreau altceva in afara de Lactacyd, si gel, si servetele umede! Cele mai bune!

Zuzele spunea...

@ Jules, Avon cred ca am avut si eu mai demult..Nu mai stiu exact daca Avon sau Oriflame, era o sticla transparenta cu eticheta verde :) In fine...Nu vreau sa mai aud niciodata de porcaria asta de Nivea! Lactacyd recomanda si medicul, iar eu am observat o mare diferenta dupa cateva luni de folosire. Eu am vazut in Cora Lactacyd cu 18-20 lei parca, dar erau 2 produse la pret de 1, la fel si servetele umede care, la fel, sunt cele mai bune! Si Medica imi plac, dar Lactacyd si mai mult :)

Anonim spunea...

Am gel Favisan acasa,nu cel cu echinaceea, sunt foarte bune produsele lor! No avem tot timpul sampon si balsam pentru bebelusi!
Si imi voi lua si eu Lactacyd!!!
R.

Anonim spunea...

eu folosesc femina de la oriflame si pana acum nu am avut niciun fel de probleme...am ani de zile de cand ma spal cu acest gel si sunt multumita

Anonim spunea...

Lactacyd unul + unul gratis 9 leí la alfa beta supermarket

Georrgiana spunea...

Clar un vot pentru Lactacyd: pana la Lactacyd sensitive eu am folosit Feminele de la Oriflame si am icnercat si de la Avon, dar nu au folosit la nimic (cel antibacterian care mi-a dat o senzatie neplacuta mi-a spus ginecologul ca este prea agresiv).
Lactacyd-ul m-a ajutat foarte mult, mai ales dupa ce am terminat tratamentul cu antibiotic pentru cistita. De atunci nu m-am mai despartit de el.

Alexandra I spunea...

Buna. Folosesc neîntrerupt Lactacyd de vreo 5 ani daca nu mai mult si in toti acesti ani nu am avut mancarimi, usturimi, infectii urinare, candida sau altele. Il voi folosi la nesfarsit pana iese de pe piata si chiar il recomand din suflet celor care nu stiu ce sa isi cumpere.

Alice spunea...

Până acum o luna mă spălăm cu cel de la Geneva cu galbene . Acum o luna am zis sa testez si Lactacyd , dar de cateva am niste usturimi groaznice . L-am întrerupt si am inceput sa folosesc din nou Geneva cu galbene si mi-au trecut usturimile.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search