vineri, 20 aprilie 2012

Sisley L’Orchidee Palette, blush-ul de 108 $

Atat de bine vandut este acest blush, incat unul dintre cele mai mari magazine din New York- Saks- a limitat comercializarea lui la doar 6 bucati pe cap de cumparator intr-o perioada de 30 de zile! Recunosc, arata fabulos, mi l-as dori foarte mult, dar 108 dolari... Sa fim seriosi! Este un blush, nu o crema care promite sa descreteasca pielea sau cine stie ce alta minune care sa faca piele de bebe unei doamne cu tamplele carunte. 
Mi se pare exagerat pretul, insa si mai mult ma uimeste nebunia unor dudui care cheltuie mai mult de 600 $ odata pe blush-uri, pe acelasi tip de blush. Oare ce-or face cu atatea? 


 
Cristina Shopping Therapy spunea...

Cat e misto arata.., oare e sclipicios?

CarmenG spunea...

Sunt nebune duduile :))) .Da, arata bine, dar nu atat de bine cat sa dau 108 dolari pe el...exagerat pretul

Calin Andreea Daniela spunea...

numai cand vezi cutiuta, iti dai seama ca face toti bani, dar intr-adevar cam scump pentru buzunarele mele :D

Katyna spunea...

Ce oameni, cum sa ma limiteze la doar 6?!! Inadmisibil, macar 10...:))

Cum nu intelegi ce fac cu ele, la cat de minunate sunt, si le aplica si-n par, pe unghii, pe gambe...etc. :))

anida's nails spunea...

Ce oare o fi continand si ce beneficii ar putea aduce de costa atat? ma intreb si eu...e doar un blush...:))

Dora spunea...

Multe persoane colecționează astfel de produse, cum altele colecționează cutii de chibrituri. Nu le cumpără pentru consum ci pentru colecție. Este o manie similară oricărui colecționar. Devin importante în acest caz, aspectul, mirosul, raritatea mai puțin calitatea intrinsecă a produsului care poate fi similar unuia mai ieftin.

An spunea...

lol...108$ pt un design , ca pana la urma cred ca numai design-ul si hai sa spunem culoarea e de el . Desi , as putea sa gasesc un dupe mai ieftin in alta parte :))

Anonim spunea...

Eu, dimpotriva, cred ca nu se prea vinde. Trebuie sa recunoastem ca isteria mediatizata (auzi, limitarea de 6 bucati pe cap de cumparator intr-o per. de 30 de zile. La 180 dolari. Yeah right!) e o strategie de marketing destul de buna ;) Urmaresc o serie de beauty "gurus" si blogarite din State si n-am vazut blush-ul asta la nici una dintre ele (nici printre cele ahtiate dupa blush-uri, nici printre cele care dau bani grei pe produse de make-up)

Adelina Eneșca spunea...

hmmm....e frumos dar la pretul asta, as zice pas!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search