miercuri, 4 aprilie 2012

Vine vara, bine-mi pare/ Ivatherm solutii pentru pielea sensibila are

"Pentru aceasta primavara oarecum timida, dar care infloreste nestavilita in paginile de reviste si pe site-urile dedicate femeilor, ca si in moda strazii, incercam si noi sa tinem pasul cu soarele si sa recomandam produsele potrivite de ingrijire a pielii sensibile", mi-a scris preafrumoasa Iulia, mesagerul imparatiei Ivatherm.

Odata cu primele raze de soare trebuie sa reluam discutiile despre produsele care ofera o bariera impotriva radiatiilor solare pentru ca nu trebuie sa
va culcati pe o ureche pana in iunie, crezand ca soarele nu este suficient de puternic pentru a va face rau. Ca sa fim cu adevarat corecte cu noi insine si cu pielea noastra, nu ar trebui sa renuntam la protectie solara in nici un anotimp, mai ales iarna cand zapada reflecta razele si le sporesc efectele distructive.
Dar niciodata nu este prea tarziu si niciodata inutil sa folosim creme cu protectie solara. Si nu doar la plaja, ci zi de zi pentru ca, daca am face o socoteala si am aduna orele pe care le petrecem in aer liber in drum spre serviciu, la cumparaturi, la plimbare, intr-un an de zile, cu siguranta ar fi mai multe decat cele petrecute la plaja, in timpul vacantei de vara.
Daca mai aveti si o piele sensibila, atunci trebuie sa luati masuri...ieri!

Ritualul de ingrijire Ivatherm pentru piele sensibila trebuie sa inceapa, desigur, cu demachierea/ curatirea pielii si aici as putea recomanda lotiunea micela care este potrivita oricarui tip de piele, fie ea uscata, normala, mixta, grasa, cu tendinta acneica sau foarte uscata si atopica. 


Pielea curata are, mai apoi, nevoie de o boare de apa termala bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg) care respecta echilibrul osmotic al       celulelor si este pura bacteriologic. Calciul actioneaza ca antiinflamator si are efect antialergic, Zincul si Cuprul au un rol cicatrizant si antiseptic, Magneziul are rol protector. Foarte apreciata de dermatologi  pentru proprietatile ei calmante, antiiritante asupra pielii sensibile, ea favorizează cicatrizarea si protejeaza impotriva imbatranirii. Se poate folosi dupa ras, dupa epilare, pentru completarea demachiajului si fixarea machiajului. Calmeaza si reduce eficient eritemul de scutec, iar prietenele mele mamici de bebici pot depune oricand marturie in acest sens:-) Aplicata frecvent, are efect de racorire si improspatare a pielii pe timp de vara. (pret: 100 ml : 24.27 Lei, 200 ml : 34.32 Lei)
Abia acum, pielea este pregatita pentru crema, ideala in aceasta perioada fiind una hidratanta, dar care sa si aiba factori de protectie solara. Crema hidratanta pentru fatacu SPF 20 de la Ivatherm protejeaza si hidrateaza pielea sensibila. Este recomandata ingrijirii zilnice a persoanelor de toate varstele expuse actiunii nocive a razelor solare, pe tot parcursul anului. Ingredientele sale (Tealine – un complex de ceai alb, verde si rosu cu rol de protectie si actiune antiradicali liberi; Untul de Karite – antiinflamator, hidratant, calmat , bogat in vitamine si fitosteroli; Uleiul de masline – puternic nutritiv, bogat in acizi grasi esentiali, vitamine si antioxidanti; apa termala Herculane, calmanta si antiiritanta) actioneaza impotriva efectului de foto-imbatranire la nivelul pielii. (pret: 55.24 RON)

Daca pielea ta inca nu a facut cunostinta cu crema AQUAFIL, atunci nu mai este timp de pierdut!
Pornind de la descoperirea revolutionara a aquaporinelor, recompensata cu Premiul Nobel în 2003, conceptul hidratarii din profunzime a pielii se afla la baza formularii noii game Ivatherm AQUAFIL RICH/LIGHT. Indicata pentru pielea sensibila si deshidratata, gama AQUAFIL contine un ingredient inovator, Aquaphyline®, cu efect de hidratare intensa. Pielea devine ferma si elastica, avand un aspect neted si luminos. Fara parabeni, cu un parfum hipoalergenic, gama AQUAFIL este special conceputa pentru a nu produce iritatii.

  • AQUAFIL LIGHT este crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate, normale si mixte. Are o textura lejera, conţine atat o compoziţie adaptata pielii mixte, cu agenti seboregulatori  (5-α-avocuta- obtinut din fructul de avocado), cat si ingrediente hidratante si anti-inflamatorii: Aquaphyline®,  alfabisabololul si apa termala Herculane.  (pret: 79.52 lei/ 50ml)
  • AQUAFIL RICH are o textura bogata si onctuoasa, ea contine, pe langa Aquaphyline®, ingredienti activi hidratanti si antioxidanti cum sunt untul de Karite, uleiul de Jojoba, precum si ingredienti cu actiune anti-inflamatorie: alfabisabololul si apa termala Herculane. (pret: 79.52 lei/ 50ml)

Calin Andreea Daniela spunea...

am castigat si eu de la Ivatherm o crema anticelulitica si vreau sa spun ca e minunata :)

alter ego spunea...

Speaking of Ivatherm...lotiune micelara oferta cu o revista

Federova spunea...

Am ridicat si eu premiul, imi place foarte mult, o sa scriu cate ceva despre el :D. Multumesc frumos si tie!

Ioana-Carmen spunea...

Imi place Ivatherm. Inca nu m-a dezamagit:)

Liza spunea...

Ador produsele Ivatherm, cred ca sunt chiar obsedata de ele, am coletie deja. Ivapur, nu-mi lipseste niciodata, Akne syt, Aquafil light, gama Una pt. fata si conturul ochilor, crema pt. piele cuperozica, apa termala Ivatherm...si urmeaza sa-mi iau crema spf si anticelulitica. Iubesc gama lor de produse, sunt efectiv DIVINE!!!

Adelina Eneșca spunea...

Trebuie sa imi cupar o noua lotiune micelara. Si o apa termala! Cat mai rpd! Imi plac produsele Ivatherm

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search