luni, 16 aprilie 2012

Voi despre Ivatherm si Dove

Inainte de toate va urez, cu intarziere, "Paste Fericit!", multe bucurii si liniste alaturi de cei dragi si nu numai in aceste zile speciale, ci in fiecare zi care urmeaza! Depinde de noi daca vom face din fiecare zi o sarbatoare si ne vom bucura de ea ca si cand ar fi una cu adevarat speciala!

Tocmai ce m-am intors in Bucuresti si am gasit muuulte comentarii de-ale voastre, foarte frumoase, toate in afara de unul scris de un anonim bolnav cu capul care imi ura sa dau ochii cu ala cu coarne chiar in ziua de Paste...In fine...exceptand oamenii bolnavi care nu-si pot continua viata in liniste si pace daca nu blesteama persoane pe care nu le cunosc, ma bucur foarte mult ca voi, cele si cei care cititi acest blog, sunteti oameni frumosi si destepti pe care ii simt aproape, desi
sunteti, poate, la sute si chiar mii de kilometri!

Va multumesc din suflet ca va rupeti mult sau putin din timpul vostru atat de pretios sa ne cititi si sa ne lasati comentarii frumoase si mailuri care ne merg direct la inima!

Si pentru ca mi-ati spus, atat de frumos, in ultimele comentarii ce mult iubiti si voi Ivatherm si Dove, am hotarat sa le public si intr-un post separat :-) Si voi mai face lucrul asta de fiecare data cand imi trimiteti comentarii pozitive si chiar si negative despre un produs sau altul!

Liza, despre Ivatherm: Eu mi-am cumparat la oferta, de pe site de la farmacia stejara, pachetul cu creme UNA pentru ochi si UNA pentru fata la 91 de lei. Atat de mult imi plac aceste creme, incat, ma gandesc serios sa-mi mai iau 1 pachet daca gasesc tot la promotie. Crema de ochi imi lasa privirea limpede, pielea fina si stralucitoare, iar cea de fata este DIVINA!!! Imi pare ca miroase usor mentolat, senzatia lasata de ea este incredibila...Ce nu am incercat pana acum, este lotiunea micelara, dar o sa-mi cumpar neaparat la cate am citit despre ea!

Loredana, despre Dove:  Eu mi-am luat aseara gelul de dus soft, auriu cu maro (ambalajul) si miroase asa bine! Imi aminteste de ceva vanilat, de prajiturile mamei mele cred, asa asociez eu mirosul lui..

Calin Andreea Daniela, despre Dove: Si mie imi place Dove...cred ca e singurul sapun solid, care nu imi usuca pielea!

Miu Miu,despre Dove : I love Dove :D

Adelina Tomescu, despre Dove: eh, da! Te inteleg cu Dove. Si eu maine merg la dm si imi refac stocul :D

Iulia, despre Dove: Si mie-mi plac foarte mult si le prefer in detrimentul oricarui alt brand sau sapun homemade!


Calin Andreea Daniela spunea...

se pare ca am uitat sa pun un spatiu :D...si produsele Ivatherm am auzit ca sunt bune. Le voi incerca in curand si atunci imi voi putea expune o parere...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search