duminică, 20 mai 2012

As lua cu mine in vacanta de vara...

...trusa de make-up Cabana Glama de la Benefit !!!


Consider ca are tot ce-ti poti dori in cele cateva zile de vacanta: pudra bronzanta, fond de ten, trei farduri care mie imi plac mult mult, aplicator pentru fard, aplicator pentru pudra si celebrul Posietint care poate fi folosit si pe post de gloss, si pe post de blush.
Cand plec in vacanta incerc sa-mi pun in bagaje cat mai multe creme cu protectie solara, de corp, de fata, de par, de buze, de... orice, alte creme hidratante, sampon, balsam (neaparat), insa cand vine vorba de farduri, aproape ca le consider inutile. Urasc sa-mi incarc geanta cu tot felul de truse, de rujuri, de rimeluri si alte minuni pentru ca imi ocupa mult spatiu si aproape niciodata nu ajung sa ma machiez, zilele de vacanta fiind aproape singurele din an in care nu mi-e rusine sa ies in lume nemachiata:)

Insa, cand vine vorba despre kitul Cabana Glama de la Benefit pe care tocmai ce l-am descoperit, situatia se schimba radical: este micut, dragut si tocmai bun de luat la drum pentru ca, repet, contine tot ceeea ce ai nevoie pentru un machiaj decent, simplu, de vacanta.
Nu stiu cat costa la noi, dar vad pe la fetele de pe alte meleaguri ca ar fi in jur de 35 de dolari.
Irene spunea...

ce frumoasa e cutiuta<3

Gisca Mihaela spunea...

Foarte util kitul!!!!

Calin Andreea Daniela spunea...

tot ce-ti trebuie intr-o cutie draguta! :)

Adelina Eneșca spunea...

De fiecare data cand intru sa va citesc ma faceti sa imi doresc tot mai multe! Uf!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search