joi, 24 mai 2012

Ce mascara foloseste Eva Longoria

8 comentarii:

anaioana_ciceoi spunea...

Chiar vrea sa o credem ca nu poarta gene false?

Irene spunea...

poarta gene false.anul trecut citisem ca era pe cale sa i se ia onorariul de nu stiu cate milioane de dolari de la loreal pt ca a fost pozata iesind din salonul anastasiei cu produse ce apartin brandului romancei.

Anonim spunea...

daca poarta sau nu gene false nu mai conteaza. l`oreal million lashes este un rimel incredibil de bun si accesibil. eu imi machiez doar ochii,de aceea mascara este una dintre obsesiile mele si sunt intr-o continua cautare de noi mascara dar de cand am folosit prima data million lashes am si ramas la el.
recomand cu incredere !

Zuzele spunea...

@ Anonim, eu n-am incercat mascara asta, dar chiar cred ca este foarte buna! Doar este L'Oreal!

@ Irene, da, s-a pensat la salonul Anastasiei pentru ca sunt prietene bune! Asta nu inseamna ca si-a cumparat mascara :)

Irene spunea...

avea un rimel Anastasia intr-o punguta:)

Zuzele spunea...

nasol atunci :)) Oricum, pe mine nu m-au dat pe spate produsele Anastasia pe care le-am folosit. Nu stiu de ce or fi starurile atat de incantate. Si acelasi lucru pot spune si despre Mario Badescu: nimic senzational la produsele romanului

Irene spunea...

nici mie nu-mi place Mario,si am auzit multe pareri negative.In schimb imi face cu ochiul kitul pt sprancene al Anastasiei.si atat:) prefer sa investesc in lucruri pe care deja le folosesc de foarte mult timp si in care am incredere.m-am saturat sa tot fiu dezamagita.

Calin Andreea Daniela spunea...

eu cred ca mai are si niste gene false, totusi...

Post Top Ad