joi, 24 mai 2012

Ce mascara foloseste Eva Longoria

anaioana_ciceoi spunea...

Chiar vrea sa o credem ca nu poarta gene false?

Irene spunea...

poarta gene false.anul trecut citisem ca era pe cale sa i se ia onorariul de nu stiu cate milioane de dolari de la loreal pt ca a fost pozata iesind din salonul anastasiei cu produse ce apartin brandului romancei.

Anonim spunea...

daca poarta sau nu gene false nu mai conteaza. l`oreal million lashes este un rimel incredibil de bun si accesibil. eu imi machiez doar ochii,de aceea mascara este una dintre obsesiile mele si sunt intr-o continua cautare de noi mascara dar de cand am folosit prima data million lashes am si ramas la el.
recomand cu incredere !

Zuzele spunea...

@ Anonim, eu n-am incercat mascara asta, dar chiar cred ca este foarte buna! Doar este L'Oreal!

@ Irene, da, s-a pensat la salonul Anastasiei pentru ca sunt prietene bune! Asta nu inseamna ca si-a cumparat mascara :)

Irene spunea...

avea un rimel Anastasia intr-o punguta:)

Zuzele spunea...

nasol atunci :)) Oricum, pe mine nu m-au dat pe spate produsele Anastasia pe care le-am folosit. Nu stiu de ce or fi starurile atat de incantate. Si acelasi lucru pot spune si despre Mario Badescu: nimic senzational la produsele romanului

Irene spunea...

nici mie nu-mi place Mario,si am auzit multe pareri negative.In schimb imi face cu ochiul kitul pt sprancene al Anastasiei.si atat:) prefer sa investesc in lucruri pe care deja le folosesc de foarte mult timp si in care am incredere.m-am saturat sa tot fiu dezamagita.

Calin Andreea Daniela spunea...

eu cred ca mai are si niste gene false, totusi...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search